Villkor och cookies

Paket Frakt

Skicka paket billigt och smidigt!
 

Om du vill skicka paket till lägsta möjliga pris, och på enklast möjliga sätt, så är vi rätt företag för dig!
Vi siktar på att göra det så enkelt och billigt som möjligt att skicka varor, gåvor, julklappar eller brev till och från destinationer i hela världen. 

 

Vad kostar frakt?
 

Du kan, direkt på vår startsida, se vilka prisalternativ som finns tillgängliga för just din försändelse. När du fyller i paketets storlek samt avsändare och destination, får du upp till 3 olika alternativ att välja mellan.

Ekonomipris innebär att du får det lägsta möjliga priset för att skicka din försändelse från plats A till plats B. Inga extrakostnader, inga tillägg.

Expresspriset är för dig som har bråttom, och vill att paketet ska komma fram så snabbt som möjligt. Ett perfekt alternativ om du har glömt att skicka iväg en present i tid till någons födelsedag!

Standardpriset är vårt populäraste alternativ, och ger dig en kompromiss mellan de två tidigare.
 

Vad kan vi göra för dig?
 

Vi erbjuder oss att göra en stor del av jobbet åt dig. Först erbjuder vi oss att hämta paketet hemma hos dig, vilket innebär att du inte behöver åka till ett postkontor för att lämna av det! Du får själv bestämma vilken tid du vill att avhämtningen ska se, och sedan är det bara att vänta.

Sedan skickar vi adresslappar till dig efter beställningen, dessa fungerar även som frankering vilket innebär att du inte behöver fundera på mängden porto att klistra på paketet.

Vi fraktar paket över hela världen, både i Sverige och utanför. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi hantera försändelser till de flesta destinationer.

 

Detta låter fantastiskt, hur gör jag?
 

Gå in på vår startsida och fyll i informationen om din försändelse. När du har valt det prisalternativ som passar dig bäst slutför du beställningen genom att fylla i resten av din adress. Ska paketet skickas till eller från ett land utanför EU, så får du även fylla i tulldeklaration. Sedan är det klart!

Dina fördelar
 

  • Vi hämtar paketet hemma hos dig så att du sparar tid
  • Vi hjälper dig med frankering och adressetiketter
  • Vi erbjuder ett prisvärt alternativ för att skicka dina paket
  • Du får tre olika prisalternativ så att du kan välja själv
  • Du kan teckna tilläggsförsäkring för dyra paket
  • Du kan enkelt se vad din försändelse kostar direkt på vår hemsida

 

Att se priser och boka - klicka här

Paket.se
Rated 4.6/ 5 based on 203 reviews at Google+