Villkor och cookies

Schenker spåra paket

Skicka paket med Schenker och spåra det från avgång till ankomst. Med möjligheten till paketspårning får du säker koll på din försändelses status genom hela transporten. Alla former av leveranser från DB Schenker kan spåras, från småpaket och dokument till fraktgods och expressleveranser. Genom en enkel sökning får du fram detaljerad information om var ditt paket befinner sig, var det har varit samt var det är påväg. Därtill ingår även allmän sändningsinformation, samt i vissa fall information om den beräknade leveransdagen. Oavsett om du skickar inrikes eller globalt, som privatperson eller företag, finns paketspårning tillgänglig för att göra dig mer trygg och underlätta din logistik.

Att kunna spåra ditt paket ger dig flera fördelar. Dels ger det dig en trygghet i att veta om paketet kommer att anlända på rätt plats och vid den angivna leveranstiden, eller om det skulle skickas fel eller bli stoppat någonstans. Då mottagaren också har tillgång till paketspårning får de samma trygghet. Dessutom får båda parter ett meddelande när paketet är påväg att anlända. Inte minst underlättar detta kommunikationen mellan er. Därutöver kommer paketspårning med många praktiska fördelar. Det hjälper dig att förebygga incidenter såsom felsändning, då du ser om paketet transporteras åt fel riktning och kan kontakta Schenker innan det blir alltför fellevererat. Är du dessutom företagskund med löpande försändelser till olika platser, får du en god överblick över hela ditt transportnätverk.

Beställer du leverans direkt från Schenker spåra du paketet via deras hemsida. Där bläddrar du dig fram till en utav sidorna för paketspårning, beroende på vilken sorts försändelse du har. På dessa sidor finns ett sökfält, där du skriver in uppgifter om din leverans. Uppgifterna kan vara sändnings-ID, kolli-ID, STT för import- eller exportleverans, en referens för avsändare eller mottagare som du anger när du bokar, fakturanummer, datum för köpet, med mer. När du sökt på någon av dessa uppgifter får du upp en träff på din leverans, och kan där se all spårningsinformation.

Om du däremot beställer genom Paket.se, är spårningsprocessen betydligt enklare. Allt du behöver göra är att gå in på sidan under Spåra Ditt Paket, där du hittar vår sökmotor för paketspårning. I sökfältet skriver du bara in ordernumret på din beställning, som framkommer på din bokningsbekräftelse. Klicka på sök och få genast upp all information om din försändelses transportstatus. Du slipper behöva leta dig fram till rätt sida, eller fundera över vilka uppgifter du ska söka på.

Vi har förenklat det till enbart en sida och ett nummer, allt för att göra processen så bekväm och smidig som möjligt för dig som beställare. Ännu en fördel när du skickar med oss är att alla leverantörer finns samlade på ett ställe. Det innebär att oavsett om du beställt en leverans från Schenker eller annat företag, kan du spåra försändelsen på precis samma vis genom vårt spårningsverktyg. Därmed slipper du att klicka dig fram till varje enskild leverantörs paketspårare. Precis som vid leveransbeställning kan du njuta av smidigheten att ha allt samlat på en gemensam plattform.


Paket.se
Rated 4.6/ 5 based on 183 reviews at Google+