DHL Express skicka paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

Priser från 59 SEK

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Om ni har en brådskande leverans kan ni skicka er försändelse med DHL Express här på Paket.se.

DHL's division för expresstransporter skickar paket med flyg till länder över hela världen. Den drivs av kvalificerade specialister inom internationell handel och kurirleverans, som med hög nivå av expertis garanterar samtliga kunder såväl snabba leveranser som förstklassig service.

DHL Express är därför den perfekta tjänsten för er som är ute efter de bästa globala transport- och logistiklösningarna. Inte nog med att de erbjuder ett omfattande utbud av tjänster till företag, utan  privatpersoner har också möjligheten att använda deras expressleveranser tack vare den smidiga och enkla tjänsten DHL Express Easy.

Om ni som företagskund vill skicka paket med DHL Express finns ett flertal leveranstjänster att välja mellan. I kategorin Day Definite ingår tjänsten Economy Select för pakettransporter. Med Economy Select skickas pallar eller ett eller flera kollin från dörr till dörr, och anländer hos mottagaren inom några få arbetsdagar. Detta kostnadseffektiva alternativ passar bra för både mindre brådskande och tyngre försändelser.

För tidsbestämd transport finns istället ett flertal tjänster inom kategorin Time Definite. Dessa inkluderar Express Worldwide som levererar direkt till dörr senast under nästa arbetsdag, och även Express Envelope som är samma tjänst fast för dokument med en vikt på upp till 300 gram.

I kategorin finner man även tjänsterna Express 12:00 och Express 9:00, som innebär leverans dörr till dörr senast nästa arbetsdag inom spannet av respektive klockslag. Slutligen finns Same Day för de allra mest brådskande leveranser. Med deras Jetline-flyg och Sprintline-bilar skickas paketet från dörr till dörr inom absolut kortast möjliga tid.

Är du privatkund kan du istället använda dig av DHL Express Easy, vilket är en DHL Express-tjänst specifikt inriktad på privatpersoner. Med denna tjänst anländer ditt paket till mottagaren innan slutet av nästa arbetsdag. Paketet lämnas in och hämtas ut på DHL:s så kallade Service Point-ombud. Express Easy finns endast tillgängligt hos ett antal utvalda Service Points, och vilka dessa är finns det information om på DHL:s hemsida.

Här på Paket.se finns DHL's expresstjänster samlade tillsammans med många expresserbjudanden från andra leveransföretag. Med en enkel sökning i vår prisräknare får du snabbt och smidigt reda på vilken av dessa som passar bäst för just din försändelse och dina egna behov. Ange bara uppgifter om försändelsetyp, vikt, storlek och transportsträcka så räknar vi automatiskt ut de bästa alternativen.

Välj sedan den leveranstjänst från DHL Express eller annan leverantör som du föredrar, och boka dhl express direkt på sidan.

Med Paket.se blir den redan smidiga DHLExpress expressleveransen ännu smidigare!


1. Vad är DHL Express?

DHL Express är ett globalt logistikföretag som erbjuder expressleveranser av paket och dokument över hela världen.2. Hur lång tid tar det för DHL Express att leverera?

Leveranstiden för DHL Express varierar beroende på destination och vald leveransservice. Vanligtvis tar det mellan 1-5 arbetsdagar för internationella leveranser och 1-2 arbetsdagar för nationella leveranser.3. Hur spårar jag min DHL Express-sändning?

Du kan spåra din DHL Express-sändning genom att ange ditt sändningsnummer på DHL:s webbplats eller genom att ladda ner DHL:s mobilapp.4. Vilka är DHL Express leveransalternativ?

DHL Express erbjuder olika leveransalternativ, inklusive DHL Express Worldwide, DHL Express Easy, DHL Express 9:00, DHL Express 12:00 och DHL Express Envelope. Varje alternativ har olika leveranstider och kostnader.


DHL express sverige

DHL express spårning

DHL express priser

DHL express leveranstid

mydhlexpress

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+