Skicka dokument med DHL priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka dokument med DHL är en snabb och pålitlig lösning för att säkert leverera viktiga papper och filer till destinationer runt om i världen. Med DHL:s globala nätverk av transport- och logistiklösningar kan du vara säker på att dina dokument kommer att levereras i tid och i gott skick.

För att skicka dokument med DHL behöver du bara besöka en av deras många servicepunkter eller boka en upphämtning online t.ex. på Paket.se. DHL erbjuder olika leveransalternativ, inklusive expressleverans, standardleverans och ekonomileverans, så att du kan välja det alternativ som passar dina behov och budget bäst.

Om du behöver skicka brev med DHL till Spanien kan du vara säker på att dina dokument kommer att levereras snabbt och säkert. DHL har ett omfattande nätverk av servicepunkter och transportlösningar i Spanien, vilket gör det enkelt att skicka dokument till städer som Madrid, Barcelona, Valencia och Sevilla.

För att skicka brev med DHL till Spanien behöver du bara packa dina dokument på ett säkert sätt och välja det leveransalternativ som passar dina behov bäst. DHL erbjuder också spårningstjänster så att du kan följa dina dokument från avsändaren till mottagaren.

Sammanfattningsvis är att skicka dokument med DHL en snabb och pålitlig lösning för att säkert leverera viktiga papper och filer till destinationer runt om i världen. Om du behöver skicka brev med DHL till Spanien kan du vara säker på att dina dokument kommer att levereras snabbt och säkert. Besök Paket.se eller DHL:s webbplats för att boka en upphämtning eller hitta en servicepunkt nära dig.


1. Hur skickar jag dokument med DHL?
Svar: För att skicka dokument med DHL behöver du först packa dokumenten i en kuvert eller en kartong. Sedan kan du antingen boka en frakt online här på Paket.se eller på DHLs hemsida eller besöka en DHL Service Point för att skicka dokumenten.

2. Vad kostar det att skicka dokument med DHL?
Svar: Kostnaden för att skicka dokument med DHL beror på flera faktorer, såsom vikt, destination och leveranstid. Du kan använda Paket.ses DHL fraktkalkylator här på Paket.se för att få en uppskattning av kostnaden.

3. Hur lång tid tar det att skicka dokument med DHL?
Svar: Leveranstiden för dokument med DHL beror på destinationen och vilken typ av frakt du väljer. DHL erbjuder olika leveranstider, från expressleveranser till standardleveranser som tar längre tid.

4. Kan jag spåra min dokumentfrakt med DHL?
Svar: Ja, du kan spåra din dokumentfrakt med DHL genom att använda deras spårningstjänst på deras hemsida. Du behöver bara ange ditt fraktnummer för att få information om var dina dokument befinner sig och när de förväntas levereras.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+