DHLskicka paket till England pris

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Om du behöver skicka ett paket till England är DHL ett pålitligt alternativ. DHL är en av världens största logistikföretag och erbjuder en mängd olika tjänster för att skicka paket till olika destinationer runt om i världen, inklusive England.

Att skicka paket med DHL till England är enkelt och smidigt. Du kan välja mellan olika leveransalternativ beroende på hur snabbt du vill att paketet ska levereras. DHL erbjuder både expressleverans och standardleverans till Storbritannien, så du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

För att skicka ett paket med DHL till England behöver du först packa det på ett säkert sätt. Se till att paketet är ordentligt förseglat och att det inte finns några lösa föremål inuti som kan skada innehållet. När du har packat paketet kan du boka din leverans online på Paket.se eller genom att kontakta DHL:s kundtjänst.

När du bokar din leverans med DHL till England får du en spårningskod som du kan använda för att följa paketets framsteg. DHL erbjuder också försäkring för ditt paket, så du kan vara säker på att det är skyddat under transporten.

DHL har ett omfattande nätverk av leveranspartners i England, vilket gör att ditt paket kan levereras till de flesta platser i landet. Oavsett om du behöver skicka ett paket till London, Manchester eller någon annan stad i England kan DHL hjälpa dig.

Sammanfattningsvis är DHL ett pålitligt alternativ om du behöver skicka ett paket till England. Med olika leveransalternativ, spårning och försäkring kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras säkert och i tid. Kontakta Paket.se eller DHL idag för att boka din leverans till England.


 

1. Hur skickar jag ett paket med DHL till England?
Svar: För att skicka ett paket med DHL till England behöver du först packa och adressera paketet. Sedan kan du antingen boka en frakt online här på Paket.se eller besöka en DHL-servicepunkt för att skicka paketet.

2. Vad kostar det att skicka ett paket med DHL till England?
Svar: Kostnaden för att skicka ett paket med DHL till England beror på flera faktorer, såsom vikt, storlek och destination. Du kan använda DHLs fraktkalkylator på deras hemsida för att få en uppskattning av kostnaden.

3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket med DHL till England?
Svar: Leveranstiden för ett paket skickat med DHL till England beror på flera faktorer, såsom avsändarens och mottagarens plats, samt vilken typ av frakt du väljer. Vanligtvis tar det mellan 2-5 arbetsdagar för standardfrakt.

4. Vilka dokument behöver jag för att skicka ett paket med DHL till England?
Svar: För att skicka ett paket med DHL till England behöver du en korrekt ifylld fraktsedel, som innehåller information om avsändare, mottagare och paketets innehåll. Om du skickar utanför EU kan det också krävas tullpapper och andra dokument. DHL kan hjälpa dig att ta reda på vilka dokument som behövs.


Frakt till England

DHL skicka till Storbritannien

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+