Skicka paket till Tyskland DHL pris

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka paket till Tyskland med DHL är enkelt och smidigt. DHL är en av världens största logistikföretag och har ett omfattande nätverk av transportlösningar över hela världen. Oavsett om du behöver skicka ett paket från Tyskland till Sverige eller från Sverige till Tyskland, kan DHL hjälpa dig att få det levererat på ett säkert och pålitligt sätt.För att skicka ett paket till Tyskland med DHL behöver du först välja rätt tjänst. DHL erbjuder olika alternativ beroende på storlek, vikt och hastighet på leveransen. Du kan välja mellan standardleverans, expressleverans eller tidsbestämd leverans. När du har valt rätt tjänst kan du enkelt boka och betala för din leverans online.DHL erbjuder också möjligheten att spåra ditt paket under hela leveransprocessen. Du kan enkelt följa ditt paket från det lämnar avsändaren till det når mottagaren. Detta ger dig en extra trygghet och säkerhet när du skickar paket till Tyskland med DHL.Om du behöver skicka ett paket från Tyskland till Sverige kan du också använda DHL. DHL erbjuder en omfattande service för att skicka paket från Tyskland till Sverige. Du kan enkelt boka och betala för din leverans online och spåra ditt paket under hela leveransprocessen.

Sammanfattningsvis är DHL ett pålitligt och säkert alternativ när du behöver skicka paket till Tyskland. Med en omfattande service och möjligheten att spåra ditt paket under hela leveransprocessen kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras på ett säkert och pålitligt sätt. Så om du behöver skicka paket till Tyskland med DHL, är det bara att boka och betala online och sedan luta dig tillbaka och vänta på att ditt paket ska levereras.


1. Hur skickar jag ett paket till Tyskland med DHL?

Svar: För att skicka ett paket till Tyskland med DHL behöver du först packa och adressera paketet korrekt. Sedan kan du antingen boka en frakt online här på Paket.se eller besöka en DHL-servicepunkt för att skicka paketet.2. Vad kostar det att skicka ett paket till Tyskland med DHL?

Svar: Kostnaden för att skicka ett paket till Tyskland med DHL beror på flera faktorer, såsom vikt, storlek och destination. Du kan använda Paket.ses eller DHLs fraktkalkylator på deras hemsida för att få en uppskattning av kostnaden.3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket till Tyskland med DHL?

Svar: Leveranstiden för ett paket till Tyskland med DHL beror på flera faktorer, såsom avsändarens och mottagarens plats, fraktalternativ och eventuella tullformaliteter. Generellt sett kan du förvänta dig att paketet levereras inom 2-5 arbetsdagar.4. Vilka krav finns det för att skicka ett paket till Tyskland med DHL?

Svar: För att skicka ett paket till Tyskland med DHL behöver du se till att paketet är korrekt packat och adresserat. Du behöver också följa eventuella tullregler och -formaliteter om paketet innehåller varor som kan vara tullpliktiga. Det är också viktigt att du har en giltig fraktsedel och att du betalar fraktkostnaden i förväg.


skicka paket till tyskland dhl

dhl skicka paket från tyskland till sverige

dhl skicka paket till tyskland

dhl skicka paket tyskland

dhl skicka till tyskland

skicka paket till tyskland med dhl

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+