DHL skicka till USA

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka paket till USA kan vara en utmaning, men med DHL är det enkelt och smidigt. DHL är en av världens största leverantörer av logistik- och transporttjänster och har ett omfattande nätverk av kontor och distributionscenter runt om i världen, inklusive USA.För att skicka paket till USA med DHL behöver du bara följa några enkla steg. Först och främst måste du välja rätt tjänst för dina behov. DHL erbjuder ett brett utbud av tjänster för att passa alla typer av försändelser, från små paket till stora fraktleveranser.När du har valt rätt tjänst kan du boka din försändelse online här på Paket.se eller genom att kontakta DHL direkt. Du behöver bara ange avsändarens och mottagarens adresser, vikt och dimensioner på paketet och välja önskad leveransmetod.DHL erbjuder också en rad tilläggstjänster för att göra din försändelse ännu mer anpassad. Du kan välja att lägga till försäkring, spårning eller signaturkrav för extra säkerhet.När du har bokat din försändelse kommer DHL att hämta paketet från din adress och leverera det till mottagaren i USA. Leveranstiden varierar beroende på vilken tjänst du har valt och var i USA paketet ska levereras.Om du behöver skicka paket till USA regelbundet kan du också överväga att öppna ett DHL-konto. Detta ger dig tillgång till rabatterade priser och enklare bokning av försändelser.Så om du behöver skicka paket till USA, överväg att använda DHL. Med deras omfattande nätverk och enkel bokning av försändelser kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras säkert och i tid.


De fyra vanligaste frågorna och svaren om att skicka paket till USA med DHL:

1. Hur skickar jag ett paket till USA med DHL?

- För att skicka ett paket till USA med DHL behöver du först packa och märka paketet korrekt. Sedan kan du antingen besöka en DHL-servicepunkt eller boka hämtning online på Paket.se eller på DHL.se. Fyll i nödvändig information, betala och skriv ut fraktsedeln. Lämna sedan paketet på den angivna platsen eller ge det till DHL-kuriren vid hämtning.2. Vad är kostnaden för att skicka ett paket till USA med DHL?

- Kostnaden för att skicka ett paket till USA med DHL beror på flera faktorer, inklusive vikt, dimensioner, destination och vald tjänst. För att få en exakt kostnadsuppskattning kan du använda Paket.se eller DHLs online-fraktkalkylator eller kontakta DHLs kundtjänst för att få en offert.3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket till USA med DHL?

- Leveranstiden för att skicka ett paket till USA med DHL varierar beroende på vald tjänst och destination. Generellt sett kan du förvänta dig att det tar mellan 2-5 arbetsdagar för expressleverans och upp till 10 arbetsdagar för standardleverans. Det är viktigt att notera att dessa tidsramar kan påverkas av faktorer som tullklarering och eventuella förseningar.4. Vilka dokument behövs för att skicka ett paket till USA med DHL?

- För att skicka ett paket till USA med DHL behöver du fylla i och bifoga en fraktsedel. Du kan antingen skapa och skriva ut fraktsedeln online eller få den på en DHL-servicepunkt. Utöver fraktsedeln kan det också krävas ytterligare dokument beroende på innehållet i paketet och eventuella tullkrav. Det kan inkludera fakturor, exportdeklarationer eller andra relevanta dokument. Det är bäst att kontrollera med DHL eller tullmyndigheterna för att få exakt information om vilka dokument som krävs.


dhl till usa
skicka paket till usa dhl
skicka paket till usa med dhl
dhl paket usa
dhl skicka paket till usa
dhl skicka till usa
schenker skicka till usa
skicka paket med dhl till usa
skicka till usa med dhl

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+