Fedex Express Priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Fedex Express är en av världens ledande leverantörer av snabb och pålitlig leverans av paket och frakt. Med över 220 länder och territorier som täcks av deras globala nätverk, är Fedex Express en av de mest pålitliga och effektiva leverantörerna av internationell frakt.

Fedex Express erbjuder en mängd olika leveransalternativ för att passa alla behov. Deras snabbaste leveransalternativ, Express Plus, garanterar leverans inom 1-2 dagar till de flesta destinationer i världen. För mindre brådskande leveranser erbjuder Fedex Express också Express Saver, som levererar inom 3-5 dagar, och Economy, som levererar inom 5-7 dagar.

Förutom snabb och pålitlig Fedex Express leverans, erbjuder Fedex också en mängd olika tjänster för att hjälpa till med fraktprocessen. Deras onlineverktyg gör det enkelt att skapa fraktetiketter, spåra paket och hantera fakturering. De erbjuder också specialtjänster som tullhantering och farligt gods-hantering för att säkerställa att dina paket levereras säkert och enligt alla regler och föreskrifter.

Oavsett om du behöver skicka en liten paket eller en stor frakt, kan du lita på Fedex Express leverans för att leverera den snabbt och säkert. Med deras globala nätverk och omfattande tjänster, är Fedex Express det självklara valet för alla dina fraktbehov. Så nästa gång du behöver skicka något, tänk på Fedex Express för en snabb och pålitlig leverans.


1. Vad är Fedex Express?
Fedex Express är en global leverantör av expressfrakt- och logistiklösningar som erbjuder snabba och pålitliga leveranser av paket och dokument över hela världen.

2. Hur spårar jag min Fedex Express-sändning?
Du kan spåra din Fedex Express-sändning genom att besöka Fedex hemsida och ange ditt sändningsnummer. Du kan också spåra din sändning genom att ladda ner Fedex mobilapp.

3. Vilka är Fedex Express leveranstider?
Fedex Express erbjuder olika Fedex leveranstider beroende på vilken typ av tjänst du väljer. De vanligaste leveranstiderna är nästa dag, två dagar och tre dagar. Det finns också internationella leveranstjänster som tar längre tid.

4. Hur kontaktar jag Fedex Express kundtjänst?
Du kan kontakta Fedex Express kundtjänst genom att ringa deras kundtjänstnummer eller genom att skicka ett meddelande via deras hemsida. Du kan också besöka en Fedex Express-plats för personlig hjälp.


1. Fedex express sverige
2. Fedex express spårning
3. Fedex express frakt
4. Fedex express priser
5. Fedex express kundtjänst

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+