Fedex Kundtjänst

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Kontakt Fedex Sverige Kundtjänst / Fedex Support

Telefonnummer: 0200 252 252

Öppetider: Måndag till Fredag från 09.00 till 16.00 

Fedex Malmö

Kantyxegatan 25

213 76 Malmö

Telefon: +46 20 025 22 52

Öppettider:  

tirsdag 10–19
onsdag 10–19
torsdag 10–19
fredag 10–19
lørdag Lukket
søndag Lukket
mandag 10–19

Fedex Göteborg / Landvetter / Gothenburg

Flygfraktvägen 1a

438 70 Landvetter

Öppettider:  

tirsdag 09–19
onsdag 09–19
torsdag 09–19
fredag 09–19
lørdag Lukket
søndag Lukket
mandag 09–19

Fedex Stockholm / Arlanda

Fraktvägen 34, B

190 60 Stockholm-Arlanda

Öppettider:

tirsdag 08–20
onsdag 08–20
torsdag 08–20
fredag 08–20
lørdag Lukket
søndag Lukket
mandag 08–20

Fedex Örebro

Flygfaltsvagen 10

705 94 Örebro

Öppetider:

tirsdag 08.30–16
onsdag 08.30–16
torsdag 08.30–16
fredag 08.30–16
lørdag Lukket
søndag Lukket
mandag 08.30–16

Fedex Kundtjänst - Allt du behöver veta

Fedex är en av världens största leverantörer av logistik- och transporttjänster. Med en global närvaro och en omfattande produktportfölj är Fedex en av de mest pålitliga och pålitliga leverantörerna av logistik- och transporttjänster. Men vad händer om du stöter på problem med din leverans eller har frågor om din Fedex-tjänst? Det är där Fedex Kundtjänst kommer in i bilden.

Fedex Kundtjänst är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig med alla dina frågor och problem. Oavsett om du behöver hjälp med att spåra en leverans, har frågor om din faktura eller behöver hjälp med att boka en ny tjänst, finns Fedex Kundtjänst där för att hjälpa dig.

Du kan kontakt Fedex Kundtjänst på flera sätt. Du kan ringa deras kundtjänstnummer, skicka ett e-postmeddelande eller använda deras online-chattfunktion. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att du kommer att få snabb och effektiv hjälp från Fedex Support.

En av de största fördelarna med att använda Fedex Kundtjänst är att du kan få hjälp på ditt eget språk. Fedex Kundtjänst finns tillgänglig på flera språk, vilket gör det enkelt för dig att kommunicera med dem oavsett var du befinner dig i världen.

Så om du stöter på problem med din Fedex-tjänst eller har frågor om din leverans, tveka inte att kontakta Fedex Kundtjänst. De är där för att hjälpa dig och se till att du får den bästa möjliga upplevelsen av din Fedex-tjänst.


1. Vad är Fedex kundtjänstnummer i Sverige?
Svar: Fedex kundtjänstnummer i Sverige är 0200-252525.

2. Hur kan jag spåra min Fedex-försändelse?
Svar: Du kan spåra din Fedex-försändelse genom att besöka Fedex hemsida och ange ditt försändelse-ID.

3. Vilka är Fedex öppettider för kundtjänst i Sverige?
Svar: Fedex kundtjänst i Sverige är öppen måndag till fredag från kl. 08:00 till 18:00.

4. Hur kan jag kontakta Fedex kundtjänst via e-post?
Svar: Du kan kontakta Fedex kundtjänst via e-post genom att besöka Fedex hemsida och fylla i kontaktformuläret under "Kontakta oss". Fedex hjälpcenter.


Fedex tullavgift

1. Vad är tullavgiften för FedEx-leveranser?
Svar: Tullavgiften för FedEx-leveranser beror på flera faktorer, inklusive varans ursprung, värde och typ. Det är bäst att kontakta FedEx eller tullmyndigheterna för att få en exakt uppskattning av tullavgiften.

2. Hur betalar jag tullavgiften för min FedEx-leverans?
Svar: Tullavgiften för FedEx-leveranser betalas vanligtvis vid leverans. FedEx kommer att skicka en faktura till mottagaren som inkluderar tullavgiften och eventuella andra avgifter.

3. Kan jag undvika tullavgifter för min FedEx-leverans?
Svar: Det är inte alltid möjligt att undvika tullavgifter för FedEx-leveranser. Men det finns vissa sätt att minska tullavgifterna, till exempel genom att använda frihandelsavtal eller genom att klassificera varorna på ett sätt som minskar tullavgifterna.

4. Hur påverkar tullavgifter min FedEx-leverans?
Svar: Tullavgifter kan påverka din FedEx-leverans genom att öka kostnaderna och förlänga leveranstiden. Det är viktigt att vara medveten om tullavgifterna och planera därefter för att undvika förseningar eller extra kostnader.


Fedex utkörningstider

1. Vilka är Fedex utkörningstider?
Svar: Fedex utkörningstider varierar beroende på plats och tjänst. För att få exakta utkörningstider, kontakta Fedex kundtjänst eller logga in på ditt konto på Fedex hemsida.

2. Hur kan jag spåra min Fedex leverans?
Svar: Du kan spåra din Fedex leverans genom att ange ditt spårningsnummer på Fedex hemsida eller genom att ladda ner Fedex mobilapp.

3. Kan jag ändra min Fedex leveransadress?
Svar: Ja, du kan ändra din Fedex leveransadress genom att logga in på ditt konto på Fedex hemsida eller genom att kontakta Fedex kundtjänst.

4. Vad är Fedex leveranstid för internationella leveranser?
Svar: Fedex leveranstid för internationella leveranser varierar beroende på destination och tjänst. För att få exakta leveranstider, kontakta Fedex kundtjänst eller logga in på ditt konto på Fedex hemsida.


Fedex företag

1. Vad är FedEx för företag?
FedEx är ett amerikanskt multinationellt företag som erbjuder kurir-, frakt- och logistiklösningar över hela världen.

2. Vilka tjänster erbjuder FedEx?
FedEx erbjuder en rad olika tjänster, inklusive internationell frakt, expressleveranser, marktransport, logistiklösningar och e-handelslösningar.

3. Var har FedEx kontor i Sverige?
FedEx har kontor i flera städer i Sverige, inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö.

4. Hur kan jag spåra min FedEx-sändning?
Du kan spåra din FedEx-sändning genom att besöka FedEx hemsida och ange ditt sändningsnummer. Du kan också spåra din sändning genom att ladda ner FedEx mobilapp.


Fedex utlämningsställe

1. Var finns närmaste FedEx utlämningsställe?
Svar: För att hitta närmaste FedEx utlämningsställe kan du besöka FedEx hemsida och använda deras sökfunktion. Du kan också ringa deras kundtjänst för att få hjälp.

2. Vilka dokument behöver jag för att hämta ut min FedEx leverans?
Svar: För att hämta ut din FedEx leverans behöver du visa upp en giltig ID-handling, till exempel pass eller körkort. Du kan också behöva visa upp en FedEx leveransbekräftelse eller en spårningskod.

3. Kan någon annan hämta ut min FedEx leverans åt mig?
Svar: Ja, det är möjligt att låta någon annan hämta ut din FedEx leverans åt dig. För att göra detta behöver du ge personen en fullmakt och en kopia av din ID-handling.

4. Hur länge kan jag vänta innan jag hämtar ut min FedEx leverans?
Svar: FedEx utlämningsställen har olika regler för hur länge de kan förvara en leverans. Vanligtvis är det mellan 5-7 dagar. Om du inte hämtar ut din leverans inom denna tid kan den skickas tillbaka till avsändaren.


Fedex insamlingstjänst

1. Vad är FedEx insamlingstjänst?
FedEx insamlingstjänst är en tjänst som erbjuds av FedEx där de hämtar paket och dokument från en specifik plats och levererar dem till önskad destination.

2. Hur fungerar FedEx insamlingstjänst?
För att använda FedEx insamlingstjänst behöver du boka en hämtning online eller via telefon. En FedEx-kurir kommer sedan till den angivna platsen för att hämta paketet eller dokumenten. Paketet eller dokumenten levereras sedan till önskad destination.

3. Vad kostar FedEx insamlingstjänst?
Kostnaden för FedEx insamlingstjänst varierar beroende på faktorer som vikt, destination och hastighet. Du kan få en uppskattning av kostnaden genom att använda FedEx online-kalkylator eller genom att kontakta FedEx kundtjänst.

4. Vilka fördelar finns med att använda FedEx insamlingstjänst?
Fördelarna med att använda FedEx insamlingstjänst inkluderar bekvämlighet, tidsbesparingar och pålitlighet. Du behöver inte lämna ditt paket eller dokument på en FedEx-plats, utan kan istället boka en hämtning på en plats som passar dig. FedEx-kuriren kommer sedan till dig för att hämta paketet eller dokumenten. FedEx insamlingstjänst är också pålitlig och levererar dina paket och dokument till önskad destination i tid.


Fedex betala tull

1. Vad är FedEx tullavgifter?
FedEx tullavgifter är avgifter som tas ut av FedEx för att hantera tullklarering av varor som skickas över internationella gränser.

2. Hur betalar jag FedEx tullavgifter?
Du kan betala FedEx tullavgifter genom att använda deras online-tjänst för betalning av tullavgifter eller genom att betala vid leverans.

3. Hur beräknas FedEx tullavgifter?
FedEx tullavgifter beräknas baserat på flera faktorer, inklusive varans värde, ursprungsland, destination och typ av produkt.

4. Kan jag undvika att betala FedEx tullavgifter?
Det är inte alltid möjligt att undvika att betala FedEx tullavgifter, men du kan minska kostnaderna genom att se till att alla nödvändiga dokument är korrekta och att du har betalat eventuella avgifter i förväg. Du kan också överväga att använda en tullagent för att hjälpa till med tullklareringen.


Fedex bränsletillägg

1. Vad är FedEx bränsletillägg?
FedEx bränsletillägg är en extra avgift som läggs till på fraktkostnaden för att täcka de ökade kostnaderna för bränsle som FedEx har när de transporterar paket.

2. Hur beräknas FedEx bränsletillägg?
FedEx bränsletillägg beräknas baserat på den aktuella marknadspriset på bränsle och kan variera från månad till månad. Avgiften beräknas som en procentandel av fraktkostnaden.

3. Kan jag undvika att betala FedEx bränsletillägg?
Nej, FedEx bränsletillägg är en obligatorisk avgift som läggs till på fraktkostnaden och kan inte undvikas.

4. Hur påverkar FedEx bränsletillägg mina fraktkostnader?
FedEx bränsletillägg kan öka dina fraktkostnader eftersom det är en extra avgift som läggs till på den befintliga fraktkostnaden. Ju högre bränslepriserna är, desto högre blir bränsletillägget och därmed också dina fraktkostnader.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+