Skicka företagsfrakt

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

För många företag och verksamheter utgör fraktkostnader en väldigt stor del av de regelbundna utgifterna. Särskilt när det handlar om distanshandelsbranschen. Vi har tagit en närmare titt på hur man skickar billigt såväl till som från företag.

Frakt har på kort tid blivit något som i princip alla företag måste förhålla sig till. Frakt för företag blir relevant såväl när det handlar om att skicka produkter till och från leverantörer som att hantera slutkundernas reklamationer. Exakt hur man förhåller sig till frakt kommer så klart variera utifrån såväl bransch som verksamhetsinriktning. Men att man i det långa loppet tjänar på att välja billig frakt företag är något som gäller alla.

Men hur säkerställer man egentligen att frakt för företag blir en prisvärd upplevelse? Här är några saker att tänka på.

Frakt för företag

Det första steget mot att välja förmånlig frakt företag är att säkerställa att man faktiskt väljer den mest förmånliga tjänsten. Men vad som är förmånligt kan i många fall variera utifrån ett stort antal faktorer.

Som privatperson kan man i de flesta fall förvänta sig ganska enhetlig prissättning. Men som företag kommer slutkostnaden att bero på allt ifrån vilket område man skickar inom till den typ av försändelse som man faktiskt skickar.

Denna drastiska skillnad beror i stor utsträckning på att speditörer och fraktföretag med företag som särskild inriktning ofta även specialiserar sig på specifika områden. I storstäder kan detta betyda att det finns massor av pengar att spara bara genom att välja ett särskilt fraktbolag för ett visst område.

Genom att jämföra hos oss så kan ni säkerställa bästa möjliga förutsättningar för billig frakt för ert företag.

Företagsfrakt – Mycket pengar att spara

Som företag kan ni nu skicka paket till såväl kunder som samarbetspartners och leverantörer på ett mycket mer effektivt sätt. Genom att använda våra specialiserade jämförelsetjänster kan ni skicka paket det för tillfället mest förmånliga sättet. Detta är ett bra sätt för företag att spara tid och pengar.

Vi sätter er i kontakt med leveransföretag som kommer att ta hand om hela kedjan. Det är ett oerhört smidigt sätt att skapa rätt förutsättningar för förmånliga transporter.

Men varför är det viktigt att vara noggrann med förmånlig företagsfrakt? Som företag är man av naturliga skäll inte skyddade av den gällande konsumentregleringen. Därför blir det väldigt viktigt att på egen hand värna om sina egna intressen.

Då ekonomi är grundstommen i varje enskilt företag så blir det därför ett måste att skapa förmånliga förutsättningar för prisvärda transporter. Detta gäller både i nutid och i ett långsiktigt hänseende. Ett stort antal företag har på egen hand fått uppleva hur mycket pengar det faktiskt finns att spara på att vara lite extra noggrann med hur man förhåller sig till frakt.

Optimera förutsättningarna för smidig frakt för företag

Frakt är ofta en av de dyraste verksamhetsdelarna för många företag. Det kan vara en stor kostnad för såväl små företag som multinationella aktörer. Genom att välja rätt speditör utifrån rådande förutsättningar kan ni göra oerhört mycket för att spara pengar för ert företag. Därför är det ett måste att engagera sig lite extra i hur man väljer fraktbolag.

Vi är övertygade om att alla företag gynnas av att vara lite mer selektiva i sitt val av fraktbolag. Genom att sätta företag i kontakt med många olika alternativ skapar vi bästa möjliga förutsättningar för prisvärda fraktupplevelser.

 

Frakt företag
fraktföretag
Frakt för företag

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+