Fraktbolag i Sverige

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Det har aldrig varit så populärt att skicka paket i Sverige som nu. Såväl mellan privatpersoner som för privatpersoner som behöver reklamera produkter. Men i många fall så betalar man avsevärt mycket mer än man behöver. Särskilt för internationella transporter. Här är några sätt att undvika dyra fraktbolag.

Det är ofta ett måste för privatpersoner i Sverige att kunna skicka både inhemska och internationell paket. Men genom att välja rätt fraktbolag kan man spara en väldigt stor mängd pengar. I ett motsatt hänseende så kan man så klart även förlora pengar på att välja fel bolag.

Men hur väljer man egentligen rätt? Genom att jämföra fraktbolag i Sverige så kan du hitta det billigaste alternativet för dina särskilda behov.

Internationella och inhemska transporter

Även om de flesta svenskar skickar paket i Sverige så har det blivit mycket mer vanligt att även skicka internationella paket. Ofta så kan man spara väldigt mycket pengar genom att välja speditör utifrån var man planerar att skicka sitt paket. Vill du inte betala mer än nödvändigt är det därför en väldigt bra idé att jämföra priserna mellan de olika bolagen innan du bestämmer dig för vilket du vill anlita.

Det finns många internationella fraktbolag som numera är verksamma. För privatpersoner kan det ibland även vara billigare att använda ett internationellt fraktbolag, trots att leveranser sker inom Sveriges gränser.

Vilka bolag har man att välja mellan?

Paketleveransbranschen är en enorm industri som omsätter enorma mängder pengar. Samtidigt är det en av de mest konkurrenskraftiga branscherna i världen. Under lång tid har den dominerats av ett fåtal aktörer, men nu har allt fler bolag etablerat sig. Detta har resulterat i en väldig prispress som på många sätt gynnar dig som vill ha förmånliga fraktalternativ.

Det finns ett stort antal fraktbolag som samtliga lever upp till höga krav och förväntningar. Bland de mest vanligt förekommande alternativen finner man UPS, DHL, Postnord och Fedex. Dessa har nämligen gång på gång visat sig vara väl lämpade för att hantera de allra mest krävande transporterna. Vi har tagit en titt på olika alternativ. På så sätt är det lätt för dig att hitta det som passar dig bäst.

UPS är ett av de mest kända varumärkena i världen. Det har en lång historia av att tillhandahålla pålitliga och effektiva leveranstjänster till sina kunder. Det är en global ledare inom logistik och erbjuder ett brett utbud av lösningar för transport och leverans av paket, frakt och post.

DHL är en global ledare inom logistikbranschen. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive internationell och inhemsk paketleverans samt internationell express via både flyg- och sjöfrakt.

Postnord är en av de mest populära leverantörerna av posttjänster i Skandinavien. De har en lång historia av att leverera post i över 160 år, vilket gör dem till ett av de äldsta och mest pålitliga företagen i denna bransch. Ett alternativ som de flesta svenskar är väl bekant med.

FedEx är en internationell leverantör av logistiktjänster. Det erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive mark- och luftexpressleveranser, spedition och hantering av paket på plats. FedEx varit verksamma i över 40 år och har vuxit till att bli ett av världens största transportföretag.

Dessa är de vanligt förekommande fraktbolagen som i de flesta fall erbjuder de mest förmånliga tjänsterna. Vi gör det enkelt för dig som privatperson att jämföra och välja rätt utifrån dina särskilda behov. Ett enklare sätt att boka förmånlig frakt för alla sorts transporter.

Vilka val är bäst?

När det kommer till det bästa fraktbolaget i Sverige är det stor skillnad beroende på vilken typ av försändelse du tänker skicka efter och vad du prioriterar. Även om du utan tvekan kommer att ha få en bra upplevelse oavsett vilket fraktbolag du väljer, så finns det oerhört mycket pengar att spara på att välja noggrant.

Alla fraktbolag skiljer sig åt avseende prissättning och villkor. Genom att vara lite mer selektiv när det gäller den du väljer kan du vanligtvis vara säker på att du kommer att välja det bästa alternativet för dina omständigheter.

Vår ambition är att vår jämförelsetjänst ska göra dig helt och hållet nöjd med ditt slutgiltiga val. Därför hoppas vi att vara en given hjälp på vägen mot ett bättre beslut.

 

fraktbolag
fraktbolag sverige

 

 

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+