Fraktföretag i Sverige

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att välja det för tillfället mest förmånliga fraktföretaget för transporter i Sverige och internationella leveranser kan innebära stora besparingar. Men det finns många olika alternativ och antalet aktörer på marknaden ökar ständigt. Vi gör det enkelt för dig att hitta det billigaste alternativet.

Det är numera väldigt vanligt att skicka saker och ting med internationella speditörer. I Sverige har ett stort antal globala fraktföretag etablerat sig och skapat stor konkurrens på marknaden. Därför finns det nu väldigt mycket pengar att spara på att hitta det billigaste alternativet i Sverige.

Vi gör det enkelt för dig som vill jämföra och sålla ut de val som är mest ekonomiskt fördelaktiga utifrån rådande förutsättningar. Ett givet sätt att göra det så enkelt som möjligt att skicka även riktigt stora saker.

Många billiga alternativ att välja mellan

Fraktindustrin är en enormt konkurrensutsatt bransch som länge nästan helt har dominerats av ett fåtal aktörer. Numera finns det däremot oerhört många alternativ att välja mellan. Detta har resulterat i en väldig prispress som på många sätt gynnar dig som vill ha förmånliga fraktalternativ.

Det första du bör göra är att ta reda på vilken typ av frakt du behöver. Behöver du skicka något internationellt? Eller behöver du bara skicka något lokalt? Om du fraktar internationellt är det viktigt att företaget har erfarenhet av internationella frakt- och tullregler. Om inte, kanske de inte kan leverera ditt paket i tid eller alls. Om du bara skickar inrikes så är det mindre viktigt att företaget har erfarenhet av internationella frakt- och tullregler eftersom det finns färre regler för inrikes transporter.

Turligt nog så lever i princip alla moderna fraktbolag upp till de höga förväntningar som vi numera har. Därför kan man vara säker på att samtliga levererar högkvalitativa tjänster. Det gör även att man kan fokusera på att sålla fraktbolagen utifrån prissättningar och kostnader. Genom att använda vår jämförelsetjänst hittar du de alternativ som är bäst lämpade för dina specifika behov.

United Parcel Service, eller UPS, är ett globalt logistikföretag som tillhandahåller ett brett utbud av tjänster till företag och konsumenter. Detta inkluderar möjligheten att spåra vissa av paketen online. Med omfattande transportnät kan de leverera paket till fler än två hundra olika länder och områden.

DHL är ett globalt typiskt logistikföretag som tillhandahåller tjänster för transport av varor och gods. Det är ett av världens allra största fraktföretag och har ett stort utbud av internationell tjänster såsom expressfrakt, flygfrakt, sjöfrakt och vägfrakt.

Postnord är ett definitivt en klassiker. Som svenskt företag tillhandahåller det ett stort antal posttjänster och är faktiskt en av världens äldsta fraktföretag. De är det största fraktföretaget i Skandinavien och på många håll marknadsledande i Europa. Merparten av deras verksamhet sker i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Tyskland. På senare tid har de även etablerat sig i Estland och Lettland.

FedEx är en förhållandevis nytt fraktföretag vars anor sträcker sig till 70-talet. På senare tid har de vuxit drastisk och erbjuder nu en mängd olika tjänster, inklusive internationella och svenska paketleveranser och flygfrakttjänster. De har kommit att bli världens största expresstransportföretag. I många fall är de ett förmånligt alternativ även för lokala transporter.

Spara pengar genom att välja rätt

Du kommer utan tvekan att få en bra fraktservice oavsett vilket fraktbolag du väljer, men det finns betydande besparingar att göra om du noggrant väljer din transportör. Det går att hitta bra pris genom att välja såväl svenska som internationella fraktbolag. Möjligheten att spara pengar är väldigt stor och vill du inte betala mer än du måste så är det helt klart en bra idé att spendera lite extra tid på att välja rätt.

Om du vill skicka paket i Sverige eller internationellt så finns det många olika alternativ. Vi hjälper dig att analysera och utvärdera några av de bästa fraktbolagen, men samtidigt är det viktigt för dig att undersöka vilket företag som bäst uppfyller dina individuella krav. Vi gör det enkelt för människor som letar efter de mest ekonomiska alternativen att välja genom att jämföra tillgängliga priser och visa dig vad som passar bäst för dina behov.

I många fall så är fraktkostnader en väldigt stor utgift. Att vara särskilt noggrann när det kommer till val av fraktbolag kan därför innebära betydande besparingar. Men vad som är rätt val i ett ekonomiskt hänseende kommer i slutändan att bero på att stort antal saker. Däribland var du ska skicka ditt paket, och vilken sorts leveranstjänst du behöver.

Vi tror att alla kan tjäna på att jämföra alternativen och välja det val som är mest ändamålsenligt. Med långe erfarenhet av jämförelsetjänster kan vi göra det enkelt för dig att frakta på bästa möjliga sätt. När du väljer att ordna frakt med hjälp av oss så tar du ett stort steg mot en enklare och mer prisvärd fraktupplevelse, oavsett hur stora paket du behöver skicka

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+