Postnord Skicka Lätt priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

PostNord skicka lätt är en tjänst som gör det enkelt och smidigt att skicka paket och brev. Med PostNord skicka lätt kan du skicka dina försändelser till hela Sverige och till utlandet. Tjänsten är perfekt för dig som vill skicka mindre försändelser, som exempelvis ett brev eller ett mindre paket.

postnord skicka lätt paket

Med postnord skicka lätt paket kan du skicka paket upp till 2 kg. Du kan välja mellan att skicka ditt paket till en mottagare eller till ett utlämningsställe. Du kan även välja att skicka ditt paket som rekommenderat eller med postförskott.

PostNord skicka lätt brev

Med PostNord Skicka Lätt brev kan du skicka brev upp till 2 kg. Du kan välja mellan att skicka ditt brev som vanligt brev eller som rekommenderat brev. Du kan även välja att skicka ditt brev med postförskott.

 

Skicka Lätt hem

Med PostNord Skicka Lätt kan du även välja att få din försändelse hämtad hemma hos dig. Detta är perfekt om du har svårt att ta dig till ett utlämningsställe eller om du helt enkelt vill ha det extra bekvämt.PostNord Skicka Lätt pris

Priset för att skicka med PostNord Skicka Lätt beror på vikt och destination. Du kan enkelt räkna ut priset genom att använda PostNords portotabell på Postnord.se eller här på Paket.se för Skicka Lätt.

PostNord Skicka Lätt är en enkel och smidig lösning för dig som vill skicka mindre försändelser. Med PostNord Skicka Lätt kan du skicka paket och brev till hela Sverige och till utlandet. Du kan välja mellan att skicka ditt paket eller brev till en mottagare eller till ett utlämningsställe. Du kan även välja att skicka ditt paket eller brev som rekommenderat eller med postförskott. Priset för att skicka med PostNord Skicka Lätt beror på vikt och destination och du kan enkelt räkna ut priset genom att använda PostNords portotabell för Skicka Lätt.


1. Vad är PostNord Skicka Lätt?

PostNord Skicka Lätt är en enkel och smidig tjänst för att skicka mindre paket och brev inom Sverige. Tjänsten kan användas både av privatpersoner och företag.2. Hur fungerar PostNord Skicka Lätt?

För att använda PostNord Skicka Lätt behöver du skapa ett konto på PostNords hemsida. Därefter kan du enkelt boka och betala för din försändelse online. Du kan välja att lämna in försändelsen på ett PostNord ombud eller få den upphämtad hemma hos dig.3. Vad kostar det att använda PostNord Skicka Lätt?

Kostnaden för att skicka med PostNord Skicka Lätt beror på vikt och storlek på försändelsen samt vilket leveranssätt du väljer. Priserna börjar på 49 kr för brev och 69 kr för paket.4. Vilka fördelar finns med att använda PostNord Skicka Lätt?

PostNord Skicka Lätt är en enkel och smidig tjänst som gör det lätt att skicka mindre paket och brev inom Sverige. Du kan boka och betala för din försändelse online och välja mellan att lämna in den på ett PostNord ombud eller få den upphämtad hemma hos dig. Tjänsten är också prisvärd och du kan spåra din försändelse hela vägen från avsändare till mottagare.

 

 

postnord skicka lätt

skicka lätt

posten skicka lätt

skicka lätt posten

postnord skicka lätt paket

post nord skicka lätt

brev skicka lätt

postnord.se skicka lätt

posten skicka lätt paket

skicka lätt hem

postnord skicka lätt hem

skicka lätt brevlåda

skicka lätt postnord pris

skicka lätt med postnord

portotabell skicka lätt

www.postnord.se skicka lätt

skicka lätt 500g

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+