Skicka paket till Australien medd Postnord

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka paket till australien kan vara en utmaning, men med PostNord blir det enklare än någonsin tidigare. PostNord är en av de ledande leverantörerna av logistik- och kommunikationstjänster i Norden och har ett omfattande nätverk av partners runt om i världen, inklusive Australien.För att skicka ett paket till Australien med PostNord behöver du först och främst välja rätt tjänst. PostNord erbjuder flera olika alternativ, inklusive expressleverans och ekonomisk leverans. Beroende på dina behov och budget kan du välja den som passar dig bäst.När du har valt rätt tjänst är det dags att förbereda ditt paket. Se till att det är ordentligt förpackat och att alla nödvändiga dokument är med. Det kan vara en bra idé att kontrollera Australiens tullregler och importrestriktioner innan du skickar ditt paket för att undvika eventuella problem.När ditt paket är redo att skickas kan du enkelt boka din leverans online via PostNords hemsida. Du behöver bara ange dina uppgifter och paketets mått och vikt. PostNord tar sedan hand om resten och ser till att ditt paket levereras säkert och i tid.En annan fördel med att använda PostNord för att skicka paket till australien är att du kan spåra din leverans online. Du kan enkelt följa ditt paket från det lämnar PostNords lager tills det når sin destination. Detta ger dig extra trygghet och säkerhet.Sammanfattningsvis är PostNord det perfekta valet när du vill skicka paket till Australien. Med deras omfattande nätverk och pålitliga tjänster kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras säkert och i tid. Så varför vänta? Boka din leverans idag och skicka ditt paket till Australien med PostNord.

1. Hur skickar jag ett paket till Australien med PostNord?

Svar: För att skicka ett paket till Australien med PostNord behöver du först välja en lämplig frakttjänst och packa ditt paket ordentligt. Sedan kan du boka frakten online eller besöka en PostNord-ombud för att skicka paketet.2. Vad kostar det att skicka ett paket till Australien med PostNord?

Svar: Kostnaden för att skicka ett paket till Australien med PostNord beror på flera faktorer, såsom paketets storlek och vikt, samt vilken frakttjänst du väljer. För att få en exakt prisuppgift kan du använda PostNords fraktkalkylator på deras hemsida.3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket till Australien med PostNord?

Svar: Leveranstiden för ett paket till Australien med PostNord beror på vilken frakttjänst du väljer och var i Australien paketet ska levereras. Generellt sett kan du räkna med en leveranstid på mellan 5-10 arbetsdagar. Det är viktigt att notera att leveranstiden kan påverkas av olika faktorer, såsom väderförhållanden och tullhantering.

1. Frakt till Australien med PostNord

2. Skicka paket till Australien från Sverige

3. PostNord internationell frakt till Australien

4. Priser för att skicka paket till Australien med PostNord

5. Leveranstider för paket till Australien med PostNord

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+