Skicka Paket Utomlands Privat

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Allt fler privatpersoner skickar paket utomlands. Såväl för att skicka paket till utlandsboende vänner och släktingar som att reklamera varor. Men det kan bli en dyr historia om man inte är särskilt noggrann med vilket fraktbolag man väljer. Så här ser du till att skicka paket utomlands billigt privatperson.

Både distanshandeln och privatpersoners egna pakettransporter har ökat. Det är numera ett enormt antal personer som mer eller mindre dagligen skickar paket utomlands. Men om man inte är försiktig kan det bli oväntat dyrt. Här är några tips för dig som ska skicka paket utomlands privatperson. Förhoppningsvis hjälper de dig att minimera omkostnaderna för utomlandspaket.

Är du osäker kan du alltid använda vår jämförelsetjänst. Den ser till att alltid blir rätt redan från början och att du får en förmånlig transportupplevelse. Här är några av de många saker du kan göra för att säkerställa att du inte behöver betala mer än nödvändigt för dina paket som du ska skicka utomlands.

Var noggrann med paketet

När man skickar paket utomlands så kan det i vissa fall krävas särskild deklaration. Åtminstone om man skickar utanför europeiska unionen och Schengensamarbetet. Om du planerar att skicka till ett land utanför EU är det därför en bra idé att dubbelkolla huruvida det krävs tulldeklaration. Annars riskerar paketet att returneras eller skapa mer kostnader för mottagaren.

Det är även en bra idé att försöka minimera vikten genom att undvika onödigt skrymmande emballage och paketera på ett sådant sätt att man verkligen optimerar. På så sätt skapar du redan från början rätt förutsättningar för riktigt billig frakt.

Välj rätt transporttjänst

Det bästa sättet att skicka paket till utlandet billigt är att använda ett fraktbolag som är förmånligt för just det land man planerar att skicka till. I de flesta fall så blir internationella fraktbolag de mest pålitliga och kostnadseffektiva alternativen för att skicka paket utomlands.

Numera erbjuder fraktbolagen en väldigt stor mängd olika fraktalternativ, däribland hemleverans, uthämtning i postautomat och leverans till uthämtningsställe. Men prismässigt kan såväl olika alternativ som olika speditörer skiljer sig åt i väldigt stor utsträckning.

Något som är positivt för dig som privatperson är att den omfattande konkurrensen bland fraktbolag har resulterat i lägre priser. Bara genom att jämföra kan du i många fall spara väldigt mycket pengar när du ska skicka paket utomlands privatperson. Genom att kombinera lite egen förberedelse avseende hur du paketerar och genom att välja det mest förmånliga fraktbolaget så tar du ett stort steg mot riktigt billiga paket utomlands.

Skicka Paket Utomlands som Privatperson

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+