UPS priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

 UPS står för United Parcel Service och är ett amerikanskt fraktföretag som verkar över hela världen i över 200 olika länder. De satsar mycket på att göra det så enkelt att möjligt att skicka paket och andra försändelser, och har smarta guider på hemsidan för att räkna ut priser samt hitta de bästa fraktalternativen beroende på hur ofta du skickar dina försändelser.

Då UPS är världens största paketleverans- och expresstransportföretag erbjuder de många olika alternativ både för företag och privatpersoner.

Vilka olika UPS tjänester erbjuder UPS Sverige?

UPS Internet Shipping: Detta alternativ passar dig som inte skickar så ofta eller som skickar mindre volymer, och som vill kunna sköta det mesta online. Här tas du igenom hela sändningsprocessen direkt på denna hemsida. Du kan skriva ut etiketter till dina paket, boka upphämtning av försändelsen, betala för frakten direkt på hemsidan och sedan spåra till paket ända tills det når mottagaren. För dig som skickar lite oftare finns även möjligheten att spara adresslistor så att du slipper fylla i adresserna själv varje gång.

UPS CampusShip: Denna tjänst är till för företag som har många olika avdelningar. Den låter dig centralisera sändningsprocessen genom att få koll på vilka försändelser som varje avdelning skickar. Eftersom den är helt onlinebaserad är det lätt att få en komplett översikt över sådant som kostnader och sändningsfrekvens.

UPS Worldship: Worldship är den bästa lösningen för företag som vill skicka internationella försändelser. Tjänsten låter dig bland annat skriva ut etiketter, ladda upp tulldokument, söka efter dina försändelser och ta fram regelbundna rapporter om sändningarna. För att göra processen ännu smidigare kan du också importera adresslistor, anpassa dataflöden och automatisera skapandet av sändningsetiketter.

Skandinavien

Här kan du send pakke med UPS Danmark eller sende pakke med UPS Norge.

USA

For the US you can ship UPS via Coolparcel.com

Andra tjänster

Som tillägg till de vanliga frakttjänsterna erbjuder UPS Sverige också en del extratjänster. Du kan till exempel förenkla företagets internationella handel med hjälp av tjänsten UPS Import Control. För större företag finns också tjänsten UPS Complete View, där företaget kan hantera flera användare och platser. Här kan du till exempel kontrollera onödiga avgifter eller tjänster, de anställdas rättigheter att skicka iväg försändelser och skapa utförliga rapporter. Att skicka paket med UPS är enkelt!

Hur hittar man UPS Priser?

  1. Besök Paket.se: Gå till Paket.se's hemsida för UPS

  2. Välj Försändelse Typ: Välj typen av försändelse du planerar att skicka, till exempel paket, dokument, pallar eller container.

  3. Ange Försändelsedetaljer: Fyll i information om din försändelse, som vikt, längd, bredd, höjd samt avsändnings- och destinationsland och postnummer.

  4. Jämför Erbjudanden: Efter att du har angett detaljerna för din försändelse kommer Paket.se att visa olika fraktalternativ och priser, inklusive de från UPS. Du kan jämföra dessa för att hitta det bästa alternativet för dina behov.

  5. Välj UPS och Boka: Om du väljer ett fraktalternativ från UPS, kan du fortsätta att boka och betala för frakten direkt på Paket.se. Du kommer att få en fraktetikett som ska fästas på ditt paket.

Paket.se tillhandahåller en detaljerad översikt över de olika leveranstjänsterna, inklusive dörr-till-dörr, ombud-till-ombud, ombud-till-dörr och terminal-till-terminal, vilket gör det enkelt att välja det mest lämpliga fraktalternativet för dina behov

UPS Priser och UPS fraktkostnad:

 

Land Vikt Pris
UPS till Taiwan 1KG SEK455
UPS till USA 2KG SEK435
UPS till Finland 3KG SEK407
UPS Frankrike 5KG SEK344
UPS till Indien 10KG SEK1335
UPS till Norge 15KG SEK1295
UPS till Kina 20KG SEK1985
UPS til Danmark 25KG SEK365
UPS till Tyskland 30KG SEK395
UPS till Polen 40KG SEK719
UPS inom Sverige 1KG SEK125
UPS inom Sverige 5KG SEK145
UPS inom Sverige 10KG SEK165
UPS inom Sverige 25KG SEK325
 

 

 

ups priser ups prices
ups skicka paket utomlands pris ups pris
ups prislista ups priser
ups paket pris billig ups
DHL UPS Leverans med UPS
UPS Leveranstider  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+