Hitta alla UPS Access Points och UPS Ombud i Sverige

Först beställer du UPS frakt här: 

Hitta UPS Ombud eller UPS Access Point här, och skicka din UPS paket:

Vad är en UPS Access Point?

En UPS Access Point är en bekväm plats, såsom en lokal butik eller ett serviceföretag, där UPS-kunder kan lämna och hämta paket.

Detta är en del av UPS: nätverk för att göra leveranser mer tillgängliga och flexibla för kunder som kanske inte kan vara hemma för att ta emot sina paket. Dessa platser är ofta öppna utanför vanliga kontorstider, vilket gör det lättare för kunder att hämta eller skicka paket på tider som passar dem.

Dessutom kan kunder ofta välja en UPS Access Point som leveransdestination när de handlar online, vilket ger en alternativ leveransadress för att öka bekvämligheten och säkerheten.

UPS hur länge ligger paket kvar?

När ett paket levereras till en UPS Access Point, lagras det där i upp till sju kalenderdagar. Om paketet inte hämtas upp inom denna tid, returneras det till avsändare. Det är viktigt att hålla koll på leveransstatusen och aviseringar för att säkerställa att du hämtar ditt paket i tid.

För jämförelse, PostNords ombud har en förvaringstid på 6 dagar för paket, med möjlighet att förlänga förvaringstiden till 13 dagar.

Det är alltid bra att dubbelkolla med den specifika UPS Access Point- eller PostNord-lokalen för de exakta villkoren, eftersom det kan variera något beroende på plats och situation.