UPS Expedited Worldwide Priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Vad är ups expedited?

UPS Expedited är en frakttjänst från UPS som erbjuder snabb och pålitlig leverans av paket och dokument till internationella destinationer. Denna tjänst är särskilt lämplig för de som behöver snabbare leverans än standardtjänster, men inte behöver den snabbaste möjliga expressleveransen.

UPS Expedited WorldWide tjänsten erbjuder en bra balans mellan kostnad och leveranshastighet, vilket gör den till ett populärt val för företag och privatpersoner som skickar varor över hela världen.

Hur beställer man UPS Expedited?

ör att beställa UPS Expedited via Paket.se följer du dessa steg:

  1. Välj Typ av Försändelse: På Paket.se väljer du vilken typ av försändelse du vill skicka, till exempel dokument, paket, pallar eller container.

  2. Ange Information om Försändelsen: Fyll i detaljer såsom storlek och vikt för ditt paket, samt från och till vilket land och postnummer försändelsen ska gå.

  3. Jämför Erbjudanden: Paket.se kommer att visa olika fraktalternativ, inklusive UPS Expedited, baserat på den information du har angivit. Här kan du jämföra priser och leveranstider för att hitta det bästa alternativet för dina behov.

  4. Boka och Betala: När du har valt UPS Expedited som ditt fraktalternativ, slutför bokningen och betala för frakten direkt på Paket.se. Du får sedan en fraktetikett som du fäster på ditt paket.

  5. Förbered Ditt Paket: Se till att ditt paket är ordentligt förpackat och märkt enligt UPS:s regler för att säkerställa att din sändning behandlas korrekt.

  6. Upphämtning eller Inlämning: Beroende på dina preferenser och UPS:s regler i ditt område kan du antingen boka en upphämtning av ditt paket från din plats eller lämna in det på ett närliggande UPS-servicecenter eller UPS Access Point.

  7. Spåra Din Sändning: Använd din spårningskod för att följa din sändning online och se när den har levererats till mottagaren.

Kom ihåg att detaljer och procedurer kan variera beroende på din specifika situation och geografiska plats. Det är alltid en bra idé att konsultera med Paket.se eller UPS direkt för att få den mest exakta och aktuella informationen för ditt specifika fall.

ups worldwide expedited
ups expedited

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+