Skicka med UPS Express

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Hvad är ups express?

UPS Express är en av de snabbaste internationella leveranstjänsterna som erbjuds av United Parcel Service (UPS).

Denna tjänst är avsedd för försändelser som kräver snabb och tillförlitlig leverans till internationella destinationer runt om i världen. UPS Express är särskilt användbar för affärsärenden, e-handelsleveranser och nödsituationer där leveranstiden är avgörande.

Här är stegen för att beställa en försändelse med UPS Express:

1. Förbered ditt paket: Innan du börjar processen måste du ha ditt paket ordentligt förberett. Se till att det är väl förpackat med starka kartonger och tillräckligt med skyddsmaterial för att undvika skador under transporten. Ta bort gamla etiketter eller märken från tidigare sändningar.

2. Välj UPS Express: När du har förberett ditt paket måste du besluta dig för att använda UPS Express som din leveranstjänst. Du kan göra detta här på sidan eller genom att besöka UPS officiella webbplats (www.ups.com) och använda deras onlineverktyg för att få en uppskattning av priset och välja rätt tjänst. UPS Express kommer att vara en av de alternativ som erbjuds för internationella leveranser.

3. Ange sändningsinformation: Ange nödvändig information om din försändelse, inklusive paketets vikt, dimensioner och destination. UPS onlineverktyg kommer att använda dessa detaljer för att beräkna kostnaden för din sändning.

4. Boka online: När du har angett all nödvändig information och granskat priset kan du boka din sändning online. Du kommer att behöva ange avsändarens och mottagarens kontaktinformation samt betalningsinformation för att slutföra bokningen.

5. Betalning: Betala för din sändning online med ett kreditkort eller ett annat godkänt betalningsmedel. Paket.se och UPS accepterar vanligtvis flera betalningsalternativ för din bekvämlighet.

6. Sändningsbekräftelse: Efter att du har bokat din sändning kommer du att få en sändningsbekräftelse med ett unikt spårningsnummer. Detta nummer är viktigt eftersom det gör det möjligt för dig att följa din sändning online och hålla dig uppdaterad om dess status och beräknade leveranstid.

7. Spara kvitto och dokumentation: Det är viktigt att spara kvittot och all dokumentation som är kopplad till din sändning. Dessa kan vara användbara om det uppstår problem eller förseningar under leveransen.

UPS Express leverans är ett utmärkt alternativ om du behöver skicka ett paket snabbt till en internationell destination. Det erbjuder pålitlig och snabb leveransservice för företag och privatpersoner som kräver den högsta graden av effektivitet och ups leveranstid för sina internationella leveranser. Genom att följa ovanstående steg kan du enkelt beställa en försändelse med UPS Express och dra nytta av dess fördelar.

Hur fungerar ups express?

UPS Express är en tjänst från UPS som erbjuder snabba och tillförlitliga leveransalternativ för både nationella och internationella försändelser. Tjänsten inkluderar flera olika expressleveransalternativ beroende på dina behov, och alla dessa alternativ kommer med spårning och en pengarna-tillbaka-garanti. Detta ger dig extra säkerhet och trygghet när du skickar dina mest brådskande försändelser.

Så Fungerar Det

När du väljer UPS Express för din försändelse får du inte bara en tidsdefinierad leveransåtagande, utan du kan också välja ett tidsspann som passar dig bäst för upphämtning av dina paket. Det finns alternativ för såväl morgon- som eftermiddagsupphämtning. UPS erbjuder också alternativ som direkta leveranser, leveranser till UPS Access Point-platser, och andra värdeadderade tjänster som signaturkrav vid leverans.

UPS är kända för sin höga tillförlitlighet och förmåga att snabbt leverera paket över hela världen. Oavsett om det är en paketleverans över staden eller tvärs över jordklotet, strävar UPS efter att uppfylla dina fraktbehov med hastighet och precision.

Viktigt att Tänka På

När du använder UPS Express bör du vara medveten om att det finns särskilda regler och bestämmelser som gäller för farliga och förbjudna varor. Dessutom, om ditt paket anländer sent (såvida det inte beror på händelser utanför UPS kontroll), kommer fraktkostnaderna att återbetalas eller krediteras som en del av deras pengarna-tillbaka-garanti.

För mer information om specifika leveranstider, priser och tjänster som UPS Express erbjuder, kan du besöka deras hemsida eller kontakta deras kundtjänst

UPS Expres

UPS Express delivery

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+