porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

dhl express International

1. Vad är DHL Express International?

DHL Express International är en global leverantör av expressfrakt- och logistiklösningar som erbjuder snabba och tillförlitliga leveranser över hela världen.2. Hur lång tid tar det för DHL Express International att leverera en försändelse?

Leveranstiden för DHL Express International varierar beroende på ursprungs- och destinationsland, men vanligtvis tar det mellan 1-5 arbetsdagar.3. Hur kan jag spåra min DHL Express International-försändelse?

Du kan spåra din DHL Express International-försändelse genom att ange ditt försändelse-ID på DHL:s webbplats eller genom att ladda ner DHL:s mobilapp.4. Vilka typer av försändelser kan jag skicka med DHL Express International?

DHL Express International erbjuder en mängd olika fraktalternativ för försändelser av olika storlekar och vikter, inklusive dokument, paket och pallar. De kan också hantera farligt gods och temperaturkänsliga försändelser.


DHL Express WorldWide

1. Vad är DHL Express Worldwide?

DHL Express Worldwide är en internationell expressleveranstjänst som erbjuds av DHL, ett globalt logistikföretag. Tjänsten möjliggör snabb och pålitlig leverans av paket och dokument över hela världen.2. Hur lång tid tar det att leverera med DHL Express Worldwide?

Leveranstiden med DHL Express Worldwide varierar beroende på avsändnings- och destinationsland, samt vilken typ av tjänst som valts. Vanligtvis tar det mellan 1-5 arbetsdagar för internationella leveranser.3. Hur spårar jag min DHL Express Worldwide-sändning?

Du kan spåra din DHL Express Worldwide-sändning genom att besöka DHL:s webbplats och ange ditt sändningsnummer. Du kan också spåra din sändning via DHL:s mobilapp eller genom att ringa DHL:s kundtjänst.4. Vilka är fördelarna med att använda DHL Express Worldwide?

Fördelarna med att använda DHL Express Worldwide inkluderar snabb och pålitlig leverans, global täckning, spårning och spårbarhet av sändningar, samt tillgång till olika tjänster som tullhantering och försäkring. DHL erbjuder också en hög nivå av kundsupport och flexibilitet för att möta olika behov och krav.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+