Skicka paket till Australien

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka paket till Australien kan vara en utmaning, men med DHL är det enkelt och smidigt. DHL är en av världens ledande leverantörer av logistik- och transporttjänster och har ett omfattande nätverk av kontor och agenter runt om i världen, inklusive Australien.För att skicka paket till Australien med DHL behöver du bara följa några enkla steg. Först och främst måste du välja rätt typ av tjänst. DHL erbjuder olika alternativ för att passa olika behov och budgetar. Du kan välja mellan expressleverans, standardleverans eller ekonomisk leverans.När du har valt rätt tjänst måste du packa ditt paket ordentligt. Se till att det är väl skyddat och att det inte finns några lösa föremål inuti. Använd gärna bubbelplast, tidningspapper eller annat lämpligt material för att skydda innehållet.När ditt paket är packat och klart kan du boka din leverans online på Paket.se eller DHL.se genom att ringa DHL:s kundtjänst. Du behöver bara ange avsändarens och mottagarens adress samt paketets vikt och dimensioner. DHL kommer sedan att hämta paketet från din adress och leverera det till mottagaren i Australien.Det är viktigt att notera att det kan finnas vissa begränsningar för vad du kan skicka till Australien. Vissa föremål, som vapen, droger och explosiva ämnen, är förbjudna. Andra föremål, som livsmedel och djur, kan kräva särskilda tillstånd och dokumentation.Sammanfattningsvis är det enkelt och smidigt att skicka paket till Australien med DHL. Välj rätt tjänst, packa ditt paket ordentligt och boka din leverans online eller genom att ringa DHL:s kundtjänst. Tänk på att det kan finnas vissa begränsningar för vad du kan skicka, så se till att kolla upp detta innan du skickar ditt paket.


1. Hur skickar jag ett paket till Australien med DHL?

Svar: För att skicka ett paket till Australien med DHL behöver du först packa och märka paketet korrekt. Sedan kan du boka en frakt online Paket.se/DHL.se eller genom att besöka en DHL-servicepunkt.2. Vad är kostnaden för att skicka ett paket till Australien med DHL?

Svar: Kostnaden för att skicka ett paket till Australien med DHL beror på flera faktorer, inklusive vikt, storlek och destination. Du kan få en uppskattning av kostnaden genom att använda DHLs fraktkalkylator online.3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket till Australien med DHL?

Svar: Leveranstiden för ett paket till Australien med DHL beror på flera faktorer, inklusive avsändarens och mottagarens plats, fraktmetod och tullklarering. Vanligtvis tar det mellan 3-5 arbetsdagar för expressfrakt och 5-7 arbetsdagar för standardfrakt.4. Vilka föremål kan jag skicka till Australien med DHL?

Svar: Det finns vissa föremål som inte är tillåtna att skicka till Australien med DHL, inklusive vapen, narkotika, explosiva material och farliga kemikalier. Du bör också kontrollera Australiens tullregler för att se till att dina föremål är tillåtna att importera.


DHL frakt till Australien

dhl express till Australien

DHL internationell frakt till Australien

dhl paket till Australien

DHL leverans till Australien

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+