DHL skicka paket till Danmark Pris

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Om du behöver skicka ett paket till Danmark är DHL ett utmärkt alternativ. DHL är en av världens största logistikföretag och har ett omfattande nätverk av transportlösningar över hela världen, inklusive Danmark.Att skicka paket till Danmark med DHL är enkelt och smidigt. Du kan välja mellan olika fraktalternativ beroende på dina behov och budget. DHL erbjuder både expressleveranser och standardleveranser, så du kan välja det alternativ som passar dig bäst.För att skicka ett paket till Danmark med DHL behöver du bara följa några enkla steg. Först och främst måste du packa ditt paket ordentligt för att säkerställa att det inte skadas under transporten. Sedan kan du boka din frakt online på Paket.se eller genom att kontakta DHL:s kundtjänst.När du bokar din frakt kommer du att få en fraktsedel som du behöver fästa på ditt paket. Sedan kan du antingen lämna in ditt paket på en DHL-servicepunkt eller be om att det hämtas upp från din adress.DHL har ett omfattande nätverk av servicepunkter och distributionscentraler i Danmark, vilket gör att ditt paket kan levereras snabbt och effektivt. Du kan också spåra ditt paket online för att se var det befinner sig och när det förväntas levereras.Sammanfattningsvis är DHL ett utmärkt alternativ om du behöver skicka ett paket till Danmark. Med olika fraktalternativ, enkel bokning och snabb leverans kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras på ett säkert och effektivt sätt.


1. Hur skickar jag ett paket med DHL till Danmark?

Svar: För att skicka ett paket med DHL till Danmark behöver du först packa och adressera paketet. Sedan kan du antingen boka en frakt online här på Paket.se sidan eller besöka en DHL-servicepunkt för att skicka paketet.2. Vad kostar det att skicka ett paket med DHL till Danmark?

Svar: Kostnaden för att skicka ett paket med DHL till Danmark beror på flera faktorer, såsom vikt, storlek och destination. Du kan använda DHLs fraktkalkylator på deras hemsida för att få en uppskattning av kostnaden.3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket med DHL till Danmark?

Svar: Leveranstiden för ett paket skickat med DHL till Danmark beror på flera faktorer, såsom avsändarens och mottagarens plats, samt vilken typ av frakt du väljer. Vanligtvis tar det mellan 1-3 arbetsdagar för standardfrakt.4. Vilka krav finns det för att skicka ett paket med DHL till Danmark?

Svar: För att skicka ett paket med DHL till Danmark behöver du ha en giltig adress och korrekt adressinformation för mottagaren. Du behöver också följa DHLs regler och riktlinjer för paketinnehåll, vikt och storlek. Det kan finnas ytterligare krav beroende på vilken typ av frakt du väljer.


DHL Danmark

dhl express Danmark

DHL frakt till Danmark

dhl paket till Danmark

DHL prislista Danmark

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+