DHL skicka till Finland pris

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

DHL är en av världens ledande leverantörer av logistik- och transporttjänster. Med ett globalt nätverk av kontor och distributionscenter kan DHL hjälpa dig att skicka dina paket till Finland på ett snabbt och pålitligt sätt.Att skicka paket till Finland med DHL är enkelt och smidigt. Du kan välja mellan olika fraktalternativ beroende på dina behov och budget. DHL erbjuder både expressleveranser och standardleveranser till Finland, så du kan välja det alternativ som passar dig bäst.När du skickar med DHL till Finland kan du vara säker på att dina paket kommer fram i tid och i gott skick. DHL har en hög leveranssäkerhet och erbjuder även försäkringar för extra trygghet.För att skicka med DHL till Finland behöver du bara boka din frakt online eller via telefon. Du kan välja att hämta upp dina paket på din adress eller lämna in dem på en DHL-servicepunkt. DHL erbjuder också möjligheten att spåra dina paket online, så du kan följa dem hela vägen till mottagaren.DHL har också ett stort utbud av tilläggstjänster som kan göra din frakt till Finland ännu smidigare. Du kan välja att få dina paket levererade till en DHL-servicepunkt i Finland, så att mottagaren kan hämta dem när det passar dem bäst. Du kan också välja att få dina paket levererade till en specifik tidpunkt eller på en specifik dag.Sammanfattningsvis är DHL det perfekta valet när du vill skicka paket till Finland. Med snabba och pålitliga leveranser, hög leveranssäkerhet och ett stort utbud av tilläggstjänster kan DHL hjälpa dig att skicka dina paket på ett smidigt och effektivt sätt. Så boka din frakt med DHL idag på Paket.se och skicka dina paket till Finland med förtroende!


1. Hur skickar jag paket med DHL till Finland?

Svar: För att skicka paket med DHL till Finland behöver du boka online här på Paket.se eller först kontakta DHL för att få information om priser och leveranstider. Du kan sedan boka en frakt online eller genom att besöka en DHL-servicepunkt.2. Vad är leveranstiden för DHL-sändningar till Finland?

Svar: Leveranstiden för DHL-sändningar till Finland beror på vilken typ av frakt du väljer och var i Finland paketet ska levereras. Vanligtvis tar det mellan 1-3 arbetsdagar.3. Vilka är DHL:s priser för att skicka till Finland?

Svar: DHL:s priser för att skicka till Finland varierar beroende på storlek och vikt på paketet samt vilken typ av frakt du väljer. Du kan få en offert genom att kontakta DHL eller använda deras online-fraktberäknare.4. Kan jag spåra min DHL-sändning till Finland?

Svar: Ja, du kan spåra din DHL-sändning till Finland genom att använda DHL:s spårningstjänst på deras hemsida. Du behöver bara ange ditt sändningsnummer för att få information om var paketet befinner sig och när det förväntas levereras.


DHL Finland

dhl express Finland

dhl paket till Finland

DHL Frakt till Finland

DHL Leverans till Finland

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+