Skicka DHL palet til Kina pris

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

Priser från 59 SEK

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka paket till Kina kan vara en utmaning, men med DHL är det enkelt och smidigt. DHL är en av världens ledande leverantörer av logistik- och transporttjänster och har ett omfattande nätverk av kontor och distributionscenter runt om i världen, inklusive Kina.För att skicka paket till Kina med DHL behöver du först och främst välja rätt tjänst. DHL erbjuder flera olika alternativ, inklusive expressleverans och standardleverans. Expressleverans är den snabbaste och mest pålitliga tjänsten och är idealisk för företag som behöver skicka viktiga dokument eller paket till Kina på kort varsel. Standardleverans är ett billigare alternativ som tar längre tid, men är fortfarande pålitligt och säkert.När du har valt rätt tjänst behöver du förbereda ditt paket för leverans. Se till att paketet är ordentligt förpackat och märkt med rätt adress och kontaktuppgifter. Det är också viktigt att följa alla relevanta tullregler och föreskrifter för att undvika förseningar eller problem med leveransen.När ditt paket är klart för leverans kan du boka din DHL-tjänst online på Paket.se eller genom att kontakta DHL-kundtjänst. DHL erbjuder också spårningstjänster så att du kan följa ditt paket i realtid och få uppdateringar om dess status och leveransdatum.Sammanfattningsvis är DHL en pålitlig och effektiv leverantör av logistik- och transporttjänster för att skicka paket till Kina. Med flera olika tjänster att välja mellan och ett omfattande nätverk av kontor och distributionscenter runt om i världen kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras säkert och i tid.


1. Hur skickar jag ett paket till Kina med DHL?

Svar: För att skicka ett paket till Kina med DHL behöver du först beräkna priset här på Paket.se eller kontakta DHL för att få information om priser och leveranstider. Du behöver också förbereda ditt paket genom att packa det ordentligt och fylla i nödvändiga dokument.2. Vad är kostnaden för att skicka ett paket till Kina med DHL?

Svar: Kostnaden för att skicka ett paket till Kina med DHL beror på flera faktorer, inklusive vikt, storlek och destination. Kontakta DHL för att få en offert baserad på dina specifika behov eller beräkna priset här på sidan3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket till Kina med DHL?

Svar: Leveranstiden för ett paket till Kina med DHL beror på flera faktorer, inklusive avsändarens och mottagarens plats, samt eventuella tull- och importprocesser. Kontakta DHL för att få en uppskattning av leveranstiden.4. Vilka dokument behöver jag för att skicka ett paket till Kina med DHL?

Svar: För att skicka ett paket till Kina med DHL behöver du fylla i en fraktsedel och eventuellt andra dokument som krävs för tull- och importprocesser. Kontakta DHL för att få mer information om vilka dokument som krävs för ditt specifika paket.


DHL frakt till Kina

dhl express Kina

DHL Kina leverans

DHL Kina spårning

DHL Kina tullavgifter

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+