Skicka DHL paket till Norge Pris

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

DHL är en av världens ledande leverantörer av logistik- och transporttjänster. Om du behöver skicka ett paket till Norge, är DHL det perfekta valet för dig. Med DHL kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras snabbt och säkert till mottagaren.Att skicka paket till Norge med DHL är enkelt och smidigt. Du kan välja mellan olika fraktalternativ beroende på hur snabbt du vill att ditt paket ska levereras. DHL erbjuder både expressleverans och standardleverans till Norge. Expressleverans är det snabbaste alternativet och ditt paket kommer att levereras inom 1-2 dagar. Standardleverans tar lite längre tid, vanligtvis 2-4 dagar.För att skicka ett paket till Norge med DHL behöver du bara gå till deras hemsida och fylla i nödvändig information. Du behöver ange avsändarens och mottagarens adress, samt vikt och storlek på paketet. Paketse och DHL kommer sedan att ge dig en prisuppgift och du kan välja det fraktalternativ som passar dig bäst.DHL erbjuder också olika tilläggstjänster som kan vara användbara när du skickar paket till Norge. Du kan till exempel välja att få en bekräftelse på leverans eller att paketet ska levereras till en specifik plats på mottagarens adress.Sammanfattningsvis är DHL det perfekta valet när du behöver skicka paket till Norge. Med deras snabba och säkra leveranser kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras i tid och i gott skick. Så om du behöver skicka ett paket till Norge, tveka inte att välja DHL som din leverantör.


1. Hur skickar jag ett paket med DHL till Norge?

Svar: För att skicka ett paket med DHL till Norge behöver du först packa och adressera paketet korrekt. Sedan kan du antingen boka en frakt online här på Paket.se eller besöka en DHL-servicepunkt för att skicka paketet.2. Vad kostar det att skicka ett paket med DHL till Norge?

Svar: Kostnaden för att skicka ett paket med DHL till Norge beror på flera faktorer, såsom vikt, storlek och destination. Du kan använda Paket.se och DHLs fraktkalkylator på deras hemsida för att få en uppskattning av kostnaden.3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket med DHL till Norge?

Svar: Leveranstiden för ett paket som skickas med DHL till Norge beror på avsändarens och mottagarens plats, samt vilken typ av frakt du väljer. Vanligtvis tar det mellan 1-3 arbetsdagar för standardfrakt.4. Vilka krav finns det för att skicka paket med DHL till Norge?

Svar: För att skicka paket med DHL till Norge behöver du se till att paketet är korrekt adresserat och att det inte innehåller några förbjudna föremål. Du kan hitta en lista över förbjudna föremål på DHLs hemsida. Det kan också vara bra att kolla upp eventuella tullavgifter och importregler för Norge innan du skickar paketet.


DHL Norge

DHL frakt till Norge

dhl express Norge

dhl paket till Norge

DHL utrikesfrakt Norge

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+