Skicka paket till thailand DHL pris

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka paket till Thailand kan vara en utmaning, men med DHL kan du vara säker på att ditt paket kommer fram i tid och säkert. DHL är en av världens ledande leverantörer av logistik- och transporttjänster och har ett omfattande nätverk av kontor och agenter runt om i världen, inklusive Thailand.För att skicka ett paket till Thailand med DHL behöver du först välja rätt tjänst. DHL erbjuder olika alternativ beroende på storlek, vikt och hastighet. Du kan välja mellan expressleverans, standardleverans eller ekonomileverans. Expressleverans är den snabbaste tjänsten och ditt paket kommer fram på bara några dagar. Standardleverans tar vanligtvis några dagar längre och ekonomileverans kan ta upp till två veckor.När du har valt rätt tjänst behöver du packa ditt paket ordentligt. Se till att det är väl skyddat och att det inte finns några lösa delar som kan skada paketet under transporten. Använd gärna bubbelplast, wellpapp eller annat lämpligt material för att skydda innehållet.När ditt paket är packat och klart behöver du boka din leverans online på Paket.se eller DHL.se eller genom att ringa DHL:s kundtjänst. Du behöver ange avsändarens och mottagarens namn och adress, samt paketets storlek och vikt. Du kan också välja tilläggstjänster som försäkring eller spårning.När ditt paket har skickats kommer du att få en bekräftelse och en spårningskod så att du kan följa paketets framsteg online. Om du har valt expressleverans kan du också få en leveransbekräftelse när paketet har levererats till mottagaren.Sammanfattningsvis är det enkelt och säkert att skicka paket till Thailand med DHL. Välj rätt tjänst, packa ditt paket ordentligt och boka din leverans online eller genom att ringa DHL:s kundtjänst. Med DHL kan du vara säker på att ditt paket kommer fram i tid och säkert.


1. Hur skickar jag ett paket till Thailand med DHL?

Svar: För att skicka ett paket till Thailand med DHL behöver du boka t.ex. på Paket.se eller på DHL.se. Eller först kontakta DHL för att få information om priser och leveranstider. Du kan sedan boka en frakt online eller genom att besöka en DHL-servicepunkt.2. Vad är kostnaden för att skicka ett paket till Thailand med DHL?

Svar: Kostnaden för att skicka ett paket till Thailand med DHL beror på flera faktorer, inklusive vikt, storlek och leveranstid. För att få en exakt prisuppgift bör du kontakta DHL direkt.3. Hur lång tid tar det att skicka ett paket till Thailand med DHL?

Svar: Leveranstiden för ett paket till Thailand med DHL beror på flera faktorer, inklusive avsändarens och mottagarens plats, storlek och vikt på paketet samt vald leveransmetod. För att få en exakt leveranstid bör du kontakta DHL direkt.4. Vilka dokument behöver jag för att skicka ett paket till Thailand med DHL?

Svar: För att skicka ett paket till Thailand med DHL behöver du vanligtvis en faktura eller ett handelsdokument som beskriver innehållet i paketet och dess värde. Du kan också behöva andra dokument beroende på vad som finns i paketet. För mer information bör du kontakta DHL direkt.


DHL Thailand

Frakt till Thailand

Paketleverans till Thailand

Skicka paket från Sverige till Thailand

dhl express Thailand

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+