DHL skicka paket Utomlands

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka ett dhl paket utomlands kan vara en utmaning, men med DHL är det enkelt och smidigt. DHL är en av världens ledande leverantörer av logistik- och transporttjänster, och erbjuder pålitliga och snabba leveranser över hela världen.DHL erbjuder flera olika tjänster för att skicka paket utomlands, inklusive dhl express, som är den snabbaste och mest pålitliga tjänsten för att skicka paket utrikes. Med dhl express kan du skicka paket till över 220 länder och territorier på bara några dagar.För privatpersoner som vill skicka paket utomlands erbjuder DHL också en rad olika tjänster. Du kan välja mellan olika leveransalternativ, inklusive hemleverans och leverans till en DHL-servicepunkt. DHL erbjuder också försäkringar för att skydda ditt paket under transporten.När du skickar paket utomlands med DHL kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras säkert och i tid. DHL har ett globalt nätverk av transport- och logistikexperter som arbetar för att säkerställa att ditt paket levereras till rätt destination i tid.Priset för att skicka paket utomlands med DHL varierar beroende på vikt, destination och leveransalternativ. Du kan använda Paket.se:s eller DHLs online-verktyg för att få en uppskattning av kostnaden för att skicka ditt DHL paket utomlands.Oavsett om du behöver skicka ett brev eller ett stort paket utomlands, kan Paket.se eller DHL hjälpa dig att få det levererat säkert och i tid. Med DHLs pålitliga och snabba leveranstjänster kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras till rätt destination i tid.


1. Hur skickar jag ett paket utomlands med DHL?

Svar: För att skicka ett paket utomlands med DHL behöver du först välja vilken typ av frakt du vill använda och sedan boka en leverans. Du kan göra detta online på Paket.se eller genom att besöka en DHL-servicepunkt.2. Vad är kostnaden för att skicka ett paket utomlands med DHL?

Svar: Kostnaden för att skicka ett paket utomlands med DHL beror på flera faktorer, inklusive vikt, destination och typ av frakt. Du kan få en uppskattning av kostnaden genom att använda DHLs online-fraktberäknare.3. Vilka länder kan jag skicka paket till med DHL?

Svar: DHL erbjuder internationell frakt till över 220 länder och territorier över hela världen. Du kan kontrollera om din destination finns tillgänglig genom att besöka DHLs webbplats.4. Hur lång tid tar det att skicka ett paket utomlands med DHL?

Svar: Leveranstiden för ett paket som skickas utomlands med DHL beror på flera faktorer, inklusive destination, typ av frakt och eventuella tull- eller importrestriktioner. Du kan få en uppskattning av leveranstiden genom att använda DHLs online-fraktberäknare.


dhl skicka paket utomlands

dhl skicka paket utrikes

skicka paket med dhl utrikes

skicka paket utrikes dhl

dhl skicka utomlands

dhl skicka paket utomlands privatperson

dhl express utomlands

dhl utomlands

skicka paket utomlands dhl

skicka paket med dhl utomlands

dhl skicka brev utomlands

dhl skicka paket utomlands pris

skicka paket dhl utomlands

skicka paket utomlands med dhl

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+