Skicka Paket Utomlands med UPS

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Priser från 59 SEK

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

Priser från 59 SEK

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Att skicka ett paket utomlands kan vara en nödvändig uppgift av olika anledningar, vare sig det är affärsrelaterat eller personligt. För att göra denna process smidig och effektiv kan du förlita dig på ett företag som United Parcel Service (UPS), som erbjuder internationella leveranstjänster över hela världen. Här är en guide om hur du skickar ett paket utomlands med UPS, inklusive information om priser, leveranstider och användbara tips.

1. Förbered ditt paket noggrant

Innan du skickar ditt paket utomlands är det avgörande att förbereda det på rätt sätt för att säkerställa att det når sin destination i gott skick. Använd robusta kartonger, bubbelplast och annat förpackningsmaterial för att skydda innehållet från skador under transporten. Se till att paketet är ordentligt förslutet och att eventuella gamla etiketter eller märken är borttagna.

2. Välj rätt UPS-tjänst

UPS erbjuder ett brett utbud av internationella leveranstjänster som varierar i pris och leveranstid. Några av de vanligaste alternativen inkluderar:

- ups express Saver: Detta är en prisvärd alternativ för snabb internationell leverans, som vanligtvis tar 1-3 arbetsdagar beroende på destinationen.

- UPS Worldwide Expedited: Denna tjänst är bra om du vill ha en ekonomiskt fördelaktig leveransalternativ med en något längre leveranstid.

- UPS Worldwide Express: Om tidsramen är avgörande för dig kan detta alternativ leverera ditt paket snabbt, ofta inom 1-2 arbetsdagar.

Priserna varierar beroende på tjänst, paketets storlek, vikt och destination, så använd UPS onlineverktyg eller kontakta dem för en skräddarsydd offert.

3. Få en uppskattning av priset

Innan du bokar din sändning kan du använda UPS onlineverktyg för att få en uppskattning av priset. Ange information om ditt paket, inklusive vikt, dimensioner och destination, för att få en översikt över kostnaderna. Detta hjälper dig att planera och budgetera för din internationella sändning.

4. Boka och betala online

Efter att du har valt den önskade UPS-tjänsten och fått en prisuppskattning kan du boka och betala för din sändning online på UPS webbplats. Detta sparar tid och gör hela processen smidigare.

5. Följ din sändning

När din sändning är bokad kommer du att få en sändningsbekräftelse med en unik spårningsnummer. Använd detta nummer för att följa din sändning online och hålla dig uppdaterad om dess status och beräknad leveranstid.

6. Användbara tips

- Korrekt dokumentation: Se till att du har alla nödvändiga dokument, inklusive handelsfakturor, tulldeklarationer och eventuella andra krävda papper för internationell leverans.

- Förstå tull- och importregler: Var medveten om de specifika tull- och importregler som gäller för det land du skickar till, och se till att ditt paket är korrekt deklarerat.

- Tullavgifter och skatter: Förstå att mottagaren kan vara ansvarig för eventuella tullavgifter och skatter som kan tillämpas på paketet vid ankomsten till destinationen.

Att skicka ett paket utomlands med UPS kan vara en pålitlig och smidig process om du följer dessa riktlinjer och väljer rätt tjänst för dina behov. Med rätt förberedelser och korrekt dokumentation kan du se till att ditt paket når sin internationella destination på ett säkert och effektivt sätt.

ups skicka paket utomlands
ups skicka paket utomlands pris
skicka paket utomlands ups
ups skicka utomlands
ups international
ups international shipping
Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+