Carrier

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Letar du efter billig gods inomhus?

paket.se erbjuder frakt från både dokument, paket och till och med pallar och containrar över hela landet. Med andra ord, Paket.se hjälpa dig last med den bästa kundservicen och några av de skarpaste priserna, oavsett vad du skickar, och var du skicka det till. Om du är van att använda Bussgods frakt är Paket.se värd att försöka. Du kommer att uppleva en kundservice som är något annorlunda än genomsnittet, eftersom Paket.se, i motsats till resten av fraktbranschen, valt att koncentrera sig på sin kärntjänst, nämligen kundservice. Det är naturligtvis en kundservice centrerad på lasten, men när Paket.se använder världens största och mest erkända leverantörerna för att flytta gods från A till B, då all personal utbildad för att säkerställa kundservice är i en klass för sig, så att du Som kund är du i säkra händer. Denna specialisering inom kundservice innebär också Paket.se ekonomiskt effektivt utöver det vanliga, och kan därför erbjuda inhemska gods till starka priser, med snabb leverans och kvalitet du vet, eftersom det ofta är samma bärare används i alla fall. Billig frakt inomhus? Prova billiga paket!

 

Vilken bärare föredrar du?

Paket.se är inte en operatör men har avtal med världens största och mest erkända operatörs UPS, liksom DHL, FedEx, Schenker och även PostNord liksom många andra. När du beställer på hemsidan www.paket.se får du upp till tre val, olika pris, leveransgrad och prioritet. Systemet kommer att välja mellan alla kontraktsleverantörer och vem skickar till den destinationen. De tre billigaste i varje kategori kommer att vara de som du erbjuds. Om du har erfarenhet för en viss operatör att fungera bra för dig, kan Paket.se enkelt prioritera den här operatören i systemet, så det är bara dina paket levereras med. Det betyder att när du handlar med Paket.se är det helt samma frakt som du vet om du tidigare har handlat med dessa företag. Det kan till och med vara samma förare som kommer, vilket alltid har kommit med dig. Skillnaden när du handlar med paket.se är att priset är lågt och kundservicenivån är högre. Även om du väljer snabb leverans.

 

Vill du ha snabb leverans?

När du köper express får du den snabbaste leveransen och den säkraste försändelsen som fraktföretag kan erbjuda. Standarden är att föraren ska hämta ditt paket till den adress du önskar utan att behöva göra något annat än att beställa försändelsen, skriva ut etiketten och öppna dörren när föraren ringer. Det är alltid bäst att boka i god tid, men med det sagt, det är inte ovanligt att Paket.se kan få en förare att plocka upp ett paket, men otroligt kort varsel, ända ner till några minuter om det finns en fraktbil i området. Paket.se  upplever ibland att föraren ska visas innan etiketten skrivs ut och klistras på förpackningen. Även om det är en lätt uppgift att skriva ut och klistra in, kan det ta mycket kort tid från det att beställningen levereras, tills föraren kan se den på sin dator i bilen och lägga sin väg förbi dig. Detta gäller som vanligt för både privat och företagande.

Paket.se skilja begränsas endast mellan individer och företag, eftersom filosofi är att alla ska få skicka paket billigt, snabbt, säkert och med branschledande kundservice (enligt Pilot). Om du behöver skicka ett paket, tryck här eller ring kundservice på +46 10 884 81 31, kontakta oss via chattfunktionen eller registrera dig på mail@paket.se.

Carrier

Snabb leverans

Bussfrakt

Billig gods inomhus

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+