Jämför och få det bästa priset på ditt BRING paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Bring

Bring är ett nordiskt företag som tillhör Posten Norge-koncernen, har 6000 anställda och arbetar med att leverera paket, post, gods och bud till både företag och privatpersoner. De lägger stort fokus på att reducera miljöpåverkan och har som mål att endast använda förnybar energi till sina transporter från och med år 2025. 

Hur skickar man paket med Bring?

Du kan skicka paket och andra försändelser med Bring som företagskund. Bring har 1400 utlämningsställen av paket, men erbjuder också hemleverans och leverans direkt till mottagarens brevlåda. När paketet är framme får mottagaren en avi via brev, mail eller sms. Inom Norden levereras alla paket inom 1-4 dagar.

Skandinavien

Här kan du send pakke med Bring Danmark eller sende pakke med Bring Norge.

Vilka olika fraktalternativ erbjuder Bring?

Post: Bring kan leverera post från organisationer, företag och föreningar till utländska mottagare. Det kan till exempel handla om fakturor, varor eller reklam. En offertförfrågan för att få reda på vilka priser som gäller kan göras på Brings hemsida.

Paket: Paket som ska skickas till privatpersoner kan antingen levereras till ett utlämningsställe, till mottagarens brevlåda eller som hemleverans. I storstäderna kan paketen oftast levereras samma dag. Om du skicka paket inom Sverige är de alltid spårbara så att du kan hålla koll på var försändelsen befinner sig.

Paket och pall: Om du vill skicka paket eller pall till andra företag är gränserna 35 kg för paket och 750 kg för en pall. Upphämtning ingår i priset, och i Sverige levereras paketet oftast dagen efter upphämtningen. Pallar levereras inom 1-3 vardagar inom Sverige. Du kan skicka en offertförfrågan direkt på Brings hemsida för att få reda på vilka priser som gäller för de varor du vill skicka.

Bud och expressbud: Bring Express erbjuder budtjänster via bil, motorcykel eller cykel i några av Sveriges största städer. Då levereras din försändelse från dörr till dörr på bara några timmar. Om det är riktigt bråttom att skicka iväg din försändelse kan du välja expressbud med bil eller flyg. Då levereras den samma dag inom Sverige, och nästa dag till Europa och resten av världen. Du kan boka expressbud direkt på Brings hemsida och betala för försändelsen med kort.

Andra tjänster

När du skickar paket med Bring går det att få dem levererade under kvällar och helger mot något högre priser. Bring erbjuder också smarta tjänster såsom montering och installation av en hemleverans mot en extra kostnad. Det finns även möjlighet för mottagaren att returnera varan från hemmet.

Om du ska skicka värdefulla varor är det viktigt att försäkra dem, och du kan köpa till en försäkring för att få full ersättning om varan skulle komma bort eller skadas. Bring erbjuder även tjänsten Cash On Delivery, där mottagaren betalar för varan vid leverans.

 

bring express
bring skicka paket
Bring

 

Paket.se
Rated 4.5/ 5 based on 233 reviews at Google+