Skicka TNT

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

TNT Sverige

TNT är ett internationellt fraktföretag med bas i Nederländerna som har funnits i över 70 år. Det är ett dotterbolag till välkända FedEx sedan år 2016, och verkar i över 200 olika länder. De erbjuder frakttjänster till företag som vill skicka paket och större försändelser till både privatpersoner och företag.

Hur skickar man paket med TNT Express?

På dette hemsida kan du lägga in alla uppgifter om din försändelse för att direkt få ett prisförslag. På hemsidan finns också en förpackningsguide för hur du bäst paketerar dina paket. TNT Sverige erbjuder kostnadsfritt emballage av vissa typer, och det går även att beställa andra sorters förpackningsmaterial mot en extra kostnad. Alla paket som du vill skicka får ett fraktsedelsnummer som kan anges i TNTs tjänst Track & Trace där du när som helst kan spåra alla dina försändelser.

Vilka olika fraktalternativ erbjuder TNT Sverige?

Express: Detta är det snabbaste fraktalternativet som ser till att mottagaren får leveransen redan nästa arbetsdag. Paketet kan hämtas upp direkt hos avsändaren, och levereras sedan till mottagarens dörr. Det går alltid att spåra försändelsen så att du kan se var den befinner sig för tillfället. Viktgränsen för en Expressleverans är 500 kg.

Economy Express: Om du föredrar lite lägre priser, men ändå vill att ditt paket ska komma fram inom 2 arbetsdagar bör du skicka det med Economy Express. För denna tjänst finns också möjligheten att betala extra för att få paketet levererat innan lunchtid. Även här kan du hela tiden spåra ditt paket ända fram till mottagaren. Maximal storlek för en försändelse inom Europa är 7000 kg, och utanför Europa ligger gränsen på 500 kg.

Specialtjänster: Du som har ännu högre krav på att din leverans kommer fram snabbt och under särskilda omständigheter kan välja någon av TNTs specialtjänster. Till något högre priser kan de skicka med din försändelse på nästa avgående flyg, skicka den under natten för att levereras före 07.00 eller leverera den personligen med kurir. Oavsett vad du har för behov kan TNT garanterat hjälpa dig tack vare deras specialtjänster. Genom att kontakta företaget via hemsidan kan du informera dem om din leverans och vilka krav du har. TNT är också beredda att skräddarsy helt nya lösningar från grunden.

Skandinavien

Här kan du send pakke med TNT Danmark eller sende pakke med TNT Norge.

USA

Ship TNT in the USA - book TNT online at Coolparcel.com

Andra tjänster

För expresspaket kan du välja till om du vill ha garanterad morgonleverans av ditt paket mot en extra kostnad. Det går också att lägga till en extra försäkring till låga TNT priser om det är något värdefullt i paketet. TNT Express även andra smarta tillval, såsom kompensering för koldioxidutsläpp, praktiska importlösningar och leveranser på helger och udda tider.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+