Bussgods priser

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Skicka snabbt och billigt med BUSSGODS!

Billig frakt med Bussgods och med professionell kundservice

Hos Paket.se hittar du den billigaste frakten med BUSSGODS. Dessutom med en kundservice i världsklass om du frågar våra svenska fraktkunder och Trustpilot. Som alla andra företag är vi är inte felfria men vi garanterar dig hjälp i alla väder.  Med andra ord skickar du ditt paket billigast till Bussgods ombud hos oss och vi ser till så att ditt paket fraktas säkert mellan avsändare och mottagare. Tycker du att du har läst tillräckligt? Klicka här och få ett pris omedelbart.

 

Anledningen till varför en bra kundservice sänker priset

Blev du nyfiken på oss? I denna del får du mer information om oss. Hur kan vi göra färre misstag än andra leverantörer? Hur kan vi höja kvaliteten och ändå erbjuda billig frakt till Bussgods? Första anledningen är att vi inte själva äger lastbilar och flygplan och inte riskerar att orsaka skada eller felleveranser. Bussgods eller PostNord kan tappa bort paketen men för oss är det inte fysiskt möjligt för oss att skada ditt paket.

Men hur kan vi minska antalet fel när vi själva använder PostNord, Schenker eller Bussgods priser? Förklaringen är relativt enkelt. Vår kundtjänst är en av de bästa som finns i den här branschen (vi har varit i topp 3 på Trustpilot i undera hela tiden vi har funnits) och det betyder att vi hittar saker som andra inte upptäcker . Oavsett om vi använder DHL eller Schenker, så föredrar vi att fråga en gång för mycket än en för lite. Vår erfarenhet är att vi därigenom kan undvika några av de fel som annars skulle uppstå. En sändning till Bussgods skickas enkelt och smidigt, eftersom det inte finns tull och moms som ger utmaningar längs vägen. Men även om det är enkelt kan man läsa på ytterligare när det gäller att  "skicka paket till Bussgods - enkelt". Till exempel vilket emballage som är bäst lämpade för vilka produkter, vilka alternativ som finns när man skickar gods till Bussgods och snabb leverans till Bussgods etc.

Vi informerar och ställer frågor när vi har intrycket av att det är nödvändigt. Därför uppstår det lättare problem om man bokar frakten direkt hos en fraktjätte, då de inte kan erbjuda samma kundeservice. Paket.se’s kundservice ser till att våra kunder är bättre informerade och därmed kan göra de rätta valen när de skickar sina paket till Bussgods. Blev det för mycket läsning? Prova själv att kontakta vår kundtjänst på   +46 10 884 81 31 , via chatt här eller via e-post till support@paket.se

 

Skicka Bussgods billigt

Vi kan för väldigt lite pengar att skicka paket till Bussgods, men vi har även möjlighet att erbjuda leverans av varor från Bussgods. Kategorin "paket Bussgods” gäller både tur och retur. Faktorerna för en billig frakt till Bussgods både tur och retur är att använda samma framgångsrika kundservice för att minska antal fel. När du behöver ditt paket från Bussgods till Sverige, är det också samma nummer som ovanstående du ringer:  +46 10 884 81 31 Det är även samma chatt du skriver på. Om det är viktigt med ett billigt pris som Bussgods pris, är Paket.se ett bra val, eftersom vi kan erbjuda priser från flera leverantörer till både import och export. Vi kan leverera både paket och pallar till Bussgods, och efterfrågan finns kan vi även erbjuda full last och container. Oavsett vad ditt fraktbehov är, så börja boka här.

 

Paket.se
Rated 4.5/ 5 based on 231 reviews at Google+