Skicka paket med Fedex - sök pris

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Fedex är ett amerikanskt fraktföretag som grundades år 1971. De var först med att erbjuda leveranser över natten samt med att ge kunderna möjlighet att spåra sina paket, vilket nu är standard i branschen.

Företaget finns representerat i över 220 av världens länder, och erbjuder leverans dagen efter att försändelsen skickats inom hela Europa. Precis som många andra frakttjänster har de en smart guide på sin hemsida så att du snabbt och lätt ska kunna hitta det bästa fraktalternativet för just dig.

Hur skickar man paket med Fedex?

För att skicka ett paket med FedEx via Paket.se, följ dessa steg:

 1. Förbered Paketet: Se till att ditt paket är ordentligt emballerat för att säkerställa att det inte skadas under transporten.
 2. Adressetikett: Skriv ut adressetiketten som du får via e-post och fäst den på varje enskilt paket.
 3. Tullhandlingar: Om du skickar paketet till en destination utanför EU behöver du fylla i och skriva ut tullhandlingar.

Efter att ha förberett ditt paket kan du boka Fedex frakten genom Paket.se. Webbplatsen (här på sidan) låter dig jämföra erbjudanden och välja det bästa alternativet för dina fraktbehov.

När du har valt det bästa alternativet kan du köpa din fraktetikett eller Air Waybill (AWB) online. Paket.se erbjuder en rad olika frakttjänster, inklusive dokumentleverans, paketleverans, pallar, styckegods och flyttgods.

Det är viktigt att notera att Paket.se är en plattform som låter dig jämföra priser och tjänster från olika transportörer, inklusive FedEx, för att säkerställa att du får det mest lämpliga och kostnadseffektiva alternativet för dina behov.

Kom ihåg, om du skickar paket till en destination utanför EU, är det nödvändigt att fylla i tullhandlingar. Du kan hantera denna process genom ditt konto på Paket.se, som skapas när du skickar en försändelse med dem för första gången.

Fedex Sverige

Fedex Skandinavien

Här kan du send pakke med Fedex Danmark eller sende pakke med Fedex Norge.

Fedex USA

In the US you can ship Fedex in the USA with Coolparcel.com

Vilka olika fraktalternativ erbjuder Fedex Sverige?

Fedex inrikestjänster: Om du vill skicka ett brev eller paket inrikes kan du få det levererat redan nästa dag. Denna tjänst kan användas för försändelser som väger upp till 68 kg per paket, och är upp till 274 cm långa. Försändelserna hämtas upp på ditt företag, du kan få gratis emballage och paketet kan spåras hela vägen till mottagaren.

Fedex Europe: Även inom Europa kan du skicka paket på upp till 68 kg styck och få dem levererade på förmiddagen dagen därpå med tjänsten Europe First. Tycker du det är okej att de levereras senare nästa dag väljer du i stället Europe International Priority, och för lägre priser finns också Europe International Economy där paketen kommer fram på 2-5 arbetsdagar.

Fedex International: För Fedex internationella försändelser finns också alternativen First, Priority och Economy. Med First kommer paketen fram efter mellan 1-2 dagar beroende på destination, med Priority tar det 2-4 dagar och med Economy har mottagaren försändelsen inom 3-6 dagar.

Fedex Freight: Du som behöver skicka större försändelser kan i stället välja Fedex Freight, och då kan paketen väga mellan 68 och 1000 kilo styck. Här finns alternativen Priority för snabbare leverans och Economy för lägre priser, och paketen kommer då fram till Europa på 1-3 respektive 4-5 dagar, samt till övriga världen på 1-5 respektive 3-7 dagar.

Fedex Express: Om du behöver få ditt paket levererat över hela världen är Fedex Express rätt Fedex-tjänst för dig.

Andra tjänster

Eftersom Fedex skickar många olika paket och varor varje dag har de också tagit fram ett stort utbud av tilläggstjänster. Du kan till exempel be om att mottagaren får hämta försändelsen på ett Fedex-kontor i stället för att få den levererad, få hjälp med hela tullprocessen när du skickar internationellt samt själv välja om mottagaren behöver skriva under när försändelsen levereras.

Hur bookar man Fedex upphämtning?

För att boka en upphämtning hos FedEx, kan du följa dessa steg:

 1. Besök FedEx hemsida på fedex.com.
 2. Navigera till "Schedule & Manage Pickups" under "Shipping" i navigeringsmenyn.
 3. Välj din upphämtningstyp, antingen en engångsupphämtning eller uppsättning av automatiska eller återkommande upphämtningar.
 4. Ange din information. Om du inte är en registrerad FedEx-kund kan du schemalägga en upphämtning med hjälp av FedEx Ship Manager Lite. Registrerade kunder kan också använda detta alternativ. Du behöver tillhandahålla kontaktinformation, upphämtadress och detaljer om försändelsen.
 5. Välj ett upphämtningsdatum och en tid. Du kan schemalägga samma dag, nästa arbetsdag eller upp till två veckor i förväg.
 6. Granska och skicka in din förfrågan.

För att schemalägga en upphämtning behöver du följande information:

 

Skicka paket med Fedex privatperson ?

 

Att skicka ett paket som privatperson via Paket.se, inklusive FedEx-leverans, är en relativt enkel process. Här är en sammanfattning av stegen du behöver följa:

 1. Förbered ditt paket: Se till att ditt paket är korrekt förpackat. Det är viktigt att förpackningen är gjord enligt Paket.se:s villkor så att standard- och utökad försäkring täcker.

 2. Skriv ut och fäst adressetiketten: När du har lagt en beställning kommer du att få en orderbekräftelse via e-post som inkluderar adressetiketten. Du måste skriva ut denna etikett och fästa den på ditt paket. Om du har flera paket får du ytterligare etiketter för varje paket.

 3. Fyll i och skriv ut tullhandlingar: Om du skickar till en destination utanför EU behöver du fylla i ett exportdokument för tulländamål. Detta görs online på ditt Paket.se-konto.

 4. Jämför priser och boka frakt: På Paket.se kan du jämföra priser från olika leverantörer, inklusive FedEx, och välja det bästa alternativet för din frakt.

 5. Planera och boka upphämtning: När du har valt frakttjänst och betalat kan du planera upphämtning av ditt paket.

FedEx erbjuder olika fraktalternativ beroende på dina behov, som till exempel expressleverans och internationella frakttjänster. Du kan välja tjänster som passar både för mindre paket och större frakter.

Kom ihåg att detaljerna för ditt paket, som vikt och storlek, kommer att påverka priset. Det är också viktigt att paketet är korrekt märkt och redo för upphämtning vid den angivna tiden.

Fedex priser

Land Vikt Pris
Fedex inom Sverige 1KG SEK180
Fedex inom Sverige 2KG  SEK184
Fedex inom Sverige 5KG SEK200
Fedex inom Sverige 10KG SEK218
Fedex inom Sverige 25KG SEK494
Fedex till England 1KG SEK455
Fedex till USA 2KG SEK775
Fedex till Finland 3KG SEK532
Fedex till Frankrike 5KG SEK999
Fedex till Indien 10KG SEK1705
Fedex till Norge 15KG SEK887
Fedex till Kina 20KG SEK1975
Fedex til Danmark 25KG SEK740
Fedex till Tyskland 30KG SEK690
Fedex till Polen 10KG SEK1469


fedex privatperson
fedex skicka paket
Fedex Postnord
   
fedex kurir fedex tnt
fedex leverans fedex upphämtning
 

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+