Fedex skicka paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Fedex

Fedex är ett amerikanskt fraktföretag som grundades år 1971. De var först med att erbjuda leveranser över natten samt med att ge kunderna möjlighet att spåra sina paket, vilket nu är standard i branschen. Företaget finns representerat i över 220 av världens länder, och erbjuder leverans dagen efter att försändelsen skickats inom hela Europa. Precis som många andra frakttjänster har de en smart guide på sin hemsida så att du snabbt och lätt ska kunna hitta det bästa fraktalternativet för just dig.

Hur skickar man paket med Fedex?

Fedex var det första fraktföretaget som införde spårning av paket och leverans redan morgonen efter, och sedan dess har tjänsterna utvecklats för att bli ännu bättre. Idag kan du finde Fedex priser och spåra alla försändelser direkt på nätet, och Fedex erbjuder också alla kunder att skapa ett konto för att lättare kunna följa sina paket online. Du kan också boka en upphämtning och förbereda ditt paket utan att ens behöva logga in.

Skandinavien

Här kan du send pakke med Fedex Danmark eller sende pakke med Fedex Norge.

USA

In the US you can ship Fedex in the USA with Coolparcel.com

Vilka olika fraktalternativ erbjuder Fedex Sverige?

Fedex inrikestjänster: Om du vill skicka ett brev eller paket inrikes kan du få det levererat redan nästa dag. Denna tjänst kan användas för försändelser som väger upp till 68 kg per paket, och är upp till 274 cm långa. Försändelserna hämtas upp på ditt företag, du kan få gratis emballage och paketet kan spåras hela vägen till mottagaren.

Fedex Europe: Även inom Europa kan du skicka paket på upp till 68 kg styck och få dem levererade på förmiddagen dagen därpå med tjänsten Europe First. Tycker du det är okej att de levereras senare nästa dag väljer du i stället Europe International Priority, och för lägre priser finns också Europe International Economy där paketen kommer fram på 2-5 arbetsdagar.

Fedex International: För Fedex internationella försändelser finns också alternativen First, Priority och Economy. Med First kommer paketen fram efter mellan 1-2 dagar beroende på destination, med Priority tar det 2-4 dagar och med Economy har mottagaren försändelsen inom 3-6 dagar.

Fedex Freight: Du som behöver skicka större försändelser kan i stället välja Fedex Freight, och då kan paketen väga mellan 68 och 1000 kilo styck. Här finns alternativen Priority för snabbare leverans och Economy för lägre priser, och paketen kommer då fram till Europa på 1-3 respektive 4-5 dagar, samt till övriga världen på 1-5 respektive 3-7 dagar.

Andra tjänster

Eftersom Fedex skickar många olika paket och varor varje dag har de också tagit fram ett stort utbud av tilläggstjänster. Du kan till exempel be om att mottagaren får hämta försändelsen på ett Fedex-kontor i stället för att få den levererad, få hjälp med hela förtullningsprocessen när du skickar internationellt samt själv välja om mottagaren behöver skriva under när försändelsen levereras.

 

fedex privatperson
Fedex Sverige
fedex sverige

 

 

Paket.se
Rated 4.5/ 5 based on 233 reviews at Google+