Schenker skicka paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Skicka paket med Schenker och Paket.se

Oavsett vad som ska skickas vill man kunna ha kontroll på att försändelsen kommer fram och att transporten sker så smidigt som möjligt. Med hjälp av Schenker löses logistiken enkelt och lätt – precis som det ska vara. 

Olika transportmedel som passar just ditt paket

Du väljer själv hur du vill skicka ditt paket med Schenker och du kan välja bland landtransporter som sker via lastbilar och tåg. Även flyg och båt finns tillgängliga som fraktalternativ. Det går också att kombinera olika transportmedel vid behov, till exempel att frakten börjar med järnväg och slutar med lastbil. Hos Schenker kan du alltid räkna med att varan kommer att levereras från dörr till dörr.

Spåra ditt paket

Med eSchenker kan du få realtidsinformation om vart din försändelse befinner sig någonstans, utan att behöva logga in på deras hemsida . Tack vare ett spårningsnummer får du detaljerade uppgifter och aktuell statusinformation för alla dina leveranser.

Skicka vad du vill

Du kan tryggt lämna ditt paket i Schenkers händer och räkna med att det kommer fram, vare sig det är ett litet paket, något stort eller värdefullt. Alla paket behandlas lika oavsett innehåll. Du kan till och med få upphämtning av paketet hemma hos dig och som sedan fraktas vidare hela vägen hem till din kund.

Lämna där det passar dig

Om du har ett större paket, som till exempel ett kylskåp, kan det vara lämpligt att lämna det direkt till din närmaste DB Schenker ombud. Detta gäller även extra värdefulla paket och försändelser som har en vikt på mellan 20- 999 kg. Den totala längden får vara 2,4 m och höjden maximalt 2,2 m. Schenkers terminaler har vanligtvis öppet mellan 7.00 till 18.00, detta kan dock variera beroende på kommun. Ett mindre paket kan du lämna in hos ett DB Schenker-ombud. I Sverige finns över 1600 olika ombud dit du kan lämna in paketet och skicka till både mindre företag och privatpersoner.

Trygg leverans med efterkrav

Vissa försändelser är mer värdefulla än andra. Då kan det kännas bra att veta att det går att lägga till efterkrav hos Schenker, vilket innebär att varan inte levereras förrän betalningen är gjord, via paySchenker. Detta ger en trygghet för alla inblandade när betalningen blir säkrad.

Försäkra ditt paket

Om olyckan mot förmodan skulle vara framme och något oförutsett inträffar, kan det kännas tryggt att ha en varuförsäkring som ger ersättning om varan skulle skadas eller komma bort. Detta ger en extra trygghet när du skickar värdefulla paket. Du kan boka din försäkring med Schenker genom oss på Paket.se

Skicka kylda varor och håll dem kalla

Hos Schenker kan du även skicka varor som ska hållas kylda, och du kan vara tryggt förvissad om att de kommer att hållas kylda hela vägen. Schenker erbjuder tempererade transporter inom både Sverige och Europa med hjälp av 800 olika lastbilar utrustade med kyl- och frysaggregat.

Service och hjälp med tull

Det kan kännas väldigt krångligt att skicka paket som måste förtullas men med bokningar genom Schenker behöver inte detta vara något problem. Bokar du Schenker-försändelsen genom oss kan du få hjälp med allt ifrån rådgivning av import och export till att lämna över ansvaret helt med hjälp av att skriva en fullmakt. Det enda du behöver göra är att skicka in fullmakten och det aktuella registreringsbeviset, så sköter Schenker resten.

 

schenker frakt
schenker prislista
Schenker skicka
schenker skicka enkelt
schenker skicka lätt
schenker skicka paket
skicka enkelt
skicka med schenker
skicka paket med schenker
skicka paket schenker
schenker priser

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+