Villkor och cookies

Jämför och få det bästa priset på ditt DHL paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM

paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM

transport

Rör

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 3 CM

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagar

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa erbjudandet och spara pengar.

Skicka paket med DHL Sverige

DHL är kända för sina högklassiga leveranstjänster, såväl inrikes som utrikes. Med deras omfattande transportresurser kan du vara säker på att ditt paket anländer hos mottagaren snabbt och tryggt, vare sig du är privatkund eller företagskund. Baksidan av detta är dock deras höga priser. Om du någon gång har skickat med DHL lär du ha erfarenhet av att leveransen, trots dess höga kvalitet, varit väldigt dyr. Som världsledande företag inom transport och logistik är DHL i konkurrens med andra stora namn såsom UPS, FedEx och Schenker, och därför bibehåller de alltid en hög standard på sina tjänster. Men denna standard kostar också för kunden.

Därtill har du kanske upplevt att deras kundservice varit bristfällig. Själva transporten är trots allt det som DHL prioriterar över allt annat, vilket innebär att färre resurser läggs ner på kundservicen. Skulle du stöta på problem kan du alltså ha svårt att få hjälp. Med DHL kan du förvänta dig leverans i toppklass, men vad gäller kringliggande kvaliteter såsom kostnad och service finns en lucka.

Paket.se fyller denna lucka. Genom att skicka DHL-paket via oss får du samma högklassiga leverans, men till ett lägre pris och med bättre service. När du beställer leverans direkt via DHL betalar du nämligen för både frakt och kundservice. Men när du beställer via Paket.se ingår inte deras kundservice i priset, utan den står istället vi för. Och eftersom att service är det vi prioriterar över allt annat, är detta inget annat än till din fördel. Dessutom får Paket.se rabatterade priser på DHL:s tjänster på grund av de höga mängder vi bokar. Det innebär att vi kan erbjuda ännu lägre kostnader till dig som kund hos oss.

Oavsett om du ska skicka paket, dokument, pall, flyttgods eller container, kan du på Paket.se få det bästa priset på bara någon minut. Skriv bara in uppgifter om din försändelse i vår prisräknare, och de bästa alternativen från DHL och övriga leveransföretag räknas automatiskt ut. Sedan är det bara att klicka på det erbjudande som passar bäst för dig och boka din leverans. Krångligare än så är det inte. Vid problem eller funderingar kan du kontakta vår kundtjänst, antingen via chatten här på sidan, e-post på mail@billigtpakt.se, eller telefon på +46 10 884 81 31.

Ska du skicka paket inom övriga Skandinavien? Här kan du send pakke med DHL Danmark eller sende pakke med DHL Norge.

Paket.se
Rated 4.7/ 5 based on 111 reviews at Google+