Jämför och få det bästa priset på ditt DHL paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Skicka paket med DHL Sverige och Paket.se

DHL är kända för sina högklassiga leveranstjänster, såväl inrikes som utrikes. Med deras omfattande transportresurser kan ni alltid vara säker på att ditt paket anländer snabbt och tryggt hos mottagaren, vare sig ni är privat- eller företagskund. I kombination med fördelaktiga priser och enkla bokningstjänster så kan man alltid förvänta sig samma tillförlitliga leverans.

Om ni någon gång tidigare har skickat med DHL lär ni själv ha erfarenhet av hur pålitliga de är, och att de alltid säkerställer tidsenlig leverans oavsett arbetsbelastning. Som ett av de ledande företagen inom internationell transport och logistik så konkurrerar DHL med andra stora branschnamn såsom UPS, FedEx och Schenker, vilket på många sätt är en garanti för att de alltid upprätthåller en hög standard på sina tjänster.

De har även blivit kända för att ha en både tillmötesgående och tillgänglig kundtjänst. Även om de alltid sätter själva transporten i första rummet, så kan man trots detta vara säker på att kunna få hjälp om något mot förmodan skulle krångla. Detta innebär att ni med DHL alltid kan förvänta dig både leverans och kundtjänst i riktig toppklass. Det är förmodligen just detta som gjort dem till ett så givet val bland många personer och företag.

Med Paket.se så har ni däremot chansen att göra din boknings- och transportupplevelse ännu mer smidig. Genom att skicka DHL paket via oss får ni samma högklassiga leverans, men till ett lägre pris och med ännu bättre service.

Men vad är egentligen skillnaden mellan att boka via oss och direkt från DHL? När ni beställer leverans direkt via DHL betalar ni nämligen för både frakt och kundservice. Men när ni beställer via Paket.se så behöver ni inte betala för deras kundservice, utan den står istället vi för. Och eftersom att service är det vi kan bäst och prioriterar över allt annat, så är detta endast till din fördel. Dessutom får Paket.se rabatterade priser på DHL’s tjänster till följd av de stora mängder som vi bokar. Det innebär att vi kan erbjuda ännu lägre priser för samma tjänster till dig som är kund hos oss.

Oavsett om ni ska skicka paket, dokument, pall, flyttgods eller container så kan ni på Paket.se få det bästa priset på bara någon minut. Skriv bara in uppgifter om er försändelse i vår prisräknare, så kommer de bästa och mest förmånliga alternativen från såväl DHL som övriga leveransföretag automatiskt att presenteras. Sedan är det bara att klicka på det erbjudande som passar er bäst, och boka er leverans. Krångligare än så är det inte. Vid problem eller funderingar kan ni alltid kontakta vår kundtjänst, antingen via chatten här på sidan, via e-post på mail@paket.se eller per telefon på +46 10 884 81 31.

Ska ni skicka paket inom övriga Skandinavien? Här kan ni även skicka paket med DHL Danmark eller DHL Norge.

For the US: Shipping with DHL in USA

 

Paket.se
Rated 4.5/ 5 based on 233 reviews at Google+