Villkor och cookies

DHL Paket

Skicka paket billigt och smidigt, via DHL eller DHL Expres 

Vill du beställa direkt från DHL, klicka här: www.dhl.se

Om du vill skicka paket på billigaste och enklaste vis, så är vi rätt företag för dig!
Vi vill göra det så enkelt och billigt som möjligt att skicka varor, gåvor, julklappar eller brev till och från destinationer i hela världen.  För att hjälpa oss med det samarbetar vi med en rad företag specialiserade på frakt, bl.a. DHL och DB Schenker.

 

Till vilket pris?
 

Du kan, direkt på vår startsida, se vilka prisalternativ som finns tillgängliga för din specifika försändelse. När du fyller i paketets storlek samt avsändare och destination, får du upp till 3 olika alternativ att välja mellan.

Ekonomipris innebär att du får det lägsta priset för att skicka ditt paket från avsändare till mottagare. Inga extrakostnader, inga tillägg.

Expresspriset är för dig som vill att paketet ska komma fram så snabbt som möjligt. Ett perfekt alternativ om du har glömt att skicka iväg en present i tid till någons födelsedag!

Standardpriset är vårt populäraste alternativ, och ger dig en kompromiss mellan de två tidigare.
 

Hur kan vi hjälpa dig?
 

Vi erbjuder oss att göra en stor del av jobbet åt dig. Först erbjuder vi oss att hämta paketet hemma hos dig, vilket innebär att du inte behöver åka till ett postkontor för att lämna av det! Du får själv bestämma vilken tid du vill att avhämtningen ska se, och sedan är det bara att vänta.

Vi  adresslappar till dig efter att beställningen slutförts. Dessa fungerar även som porto, vilket innebär att du inte behöver fundera på hur paketet ska frankeras.

Vi fraktar paket över hela världen, både i Sverige och utanför. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi hantera försändelser till de flesta destinationer.

 

Detta låter fantastiskt, hur gör jag?
 

För att få dina prisalternativ, gå in på vår startsida och fyll i informationen om din försändelse. När du har valt det alternativ som passar dig bäst slutför du beställningen genom att fylla i resten av informationen. Ska paketet skickas till eller från ett land utanför EU, så får du även fylla i tulldeklaration. Sedan är det klart!

Dina fördelar
 

  • Vi kan hämta paketet hemma hos dig så att du sparar tid
  • Vi hjälper dig med porto och adresslappar
  • Du får upp till tre olika prisalternativ så att du kan välja själv
  • Du kan enkelt se vad din försändelse kostar direkt på vår hemsida

 

Att se priser och boka - klicka här

Paket.se
Rated 4.7/ 5 based on 113 reviews at Google+