Kostnad att Skicka Paket

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Sveriges bästa paketpriser

Vad gör du om du vill veta vad det kostar att skicka ett objekt från A till B? '

Förr i tiden gick de till postkontoret. Det var en mödosam process som krävs så mycket fysiskt att vi ofta hamnade gör förpackningen klar och ta det som först på posten för att få ett pris för att skicka paket. Om du ofta skickade paket, kan man ta ett bord eller en mapp med hemmet, som du kan titta upp och finna sin förpackningstyp och paketpris.

Idag är det annorlunda lätt. Nu kan du maklig sitta hemma i din varma rum, och båda får priset för att skicka paket och även få paket som skickats utan att ett enda steg utanför dörren. Om du vill, bärare plocka upp paketet själv på den adress du uppger. Det blir inte lättare. Det enda kravet är att du vet hur stor förpackningen är vad den maximala överväger, och du kan skriva ut en etikett som klistras på förpackningen. Om du inte kan, då du kan också skicka ett paket. Det intressanta är att det faktiskt kostar proportionellt mindre för att skicka paket än det kostar då du var tvungen att gå ner till postkontoret.

kostnad att skicka paketkostnad att skicka paket

Kostnaden att skicka paket i allmänhet

Industrins pris för att skicka ett paket helt enkelt tappas, eftersom fler och fler processer kan automatiseras, och resultatet har varit så hög. Förr i tiden spenderades stora resurser på att flytta lastbilar och lastfartyg, och det betydde att transittiden kan bli riktigt lång. Idag är det i särklass mest last med flyg, och alla överkapacitet används så att det inte är bortkastade mer resurser än nödvändigt. Transporttiden är därmed betydligt kortare, vilket också bidrar till att göra lägre pris eftersom det kan finnas flera paket genom systemet på grund av varje paket tar inte upp så mycket tid. På liknande sätt har många andra processer gjorts mer effektiv och resultatet är att det är billigare och snabbare att skicka paket, än någonsin tidigare.

Pris för att skicka paket med Paket.se

Men även om paketpriset har fallit, är det trots allt fortfarande en lönsam affär för världens största fragtfirmer. Det finns fortfarande en hel del pengar att tjäna genom att skicka paket, och priset på varje sändning är logiskt betydligt större än de fraktbolagens bekostnad - annars kan de inte tjäna pengar. Därför kan du också att du som individ eller litet företag som betalar ett annat pris än de stora globala företag gör. Det är principen om stordriftsfördelar och volymrabatter som vi alla känner till dem från så gott som alla branscher. Dessa är de principer som också fel för kostnaden för att skicka paket med Paket.se är märkbart lägre än priset på de stora rederier som ups, DHL och FedEx. Det beror på att även om Paket.se använder samma företag att flytta paket att skicka Paket.se så många paket varje dag att volymrabatt är riktigt bra. Det är mängden rabatt du kan dra nytta när det gäller låga paketpriser, även om du bara skicka ett enda paket. Dessutom Paket.se också möjlighet att köpa varor till ett ovanligt lågt pris eftersom Paket.se köpa last utan kundservice, och i stället ger kunden själv. Resultatet är alltså att Paket.se kan köpa gods extremt billigt av ups, DHL, FedEx, etc. - även erbjuda branschledande kundservice - och ändå sälja paketet billigare än leverantörerna själva.

Paket.se bor i andra ord, genom att tillhandahålla en enastående kundservice, och har gjort så bra att kostnaden för att skicka paketet, kan vara bland de lägsta i branschen

Se mer eller beställ ditt paket nu på www.Paket.se.

Kostnad att skicka paket

Kostnad för att skicka paket

paketpriset

Pris att skicka paket 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+