1. Först beställer du Bring frakt här:  HER

Bring ombud

 

2. Hitta Bring ombud här, och skicka din Bring paket:

Bring service point

 

Det är den norska posten som äger Bring, och hos ett Bring ombud kan du välja att skicka paket till både företag och privatpersoner. Däremot riktar de sig enbart till företag som avsändare. Bring har ett av de bredare utbuden av frakttjänster på den svenska marknaden, och dessutom har de kommit långt när det gäller miljövänliga val då de har som mål att endast använda sig av förnyelsebar energi från och med år 2025. Dessutom finns de representerade på många uthämtningsställen vilket gör det smidigt för mottagaren av din försändelse.

Hur skickar man paket hos ett Bring ombud?

Du som vill skicka paket hos ett Bring ombud kan bekvämt söka efter priser och olika tjänster hemifrån på antingen Brings hemsida eller någon jämförelsesajt. Tänk bara på att du måste ha ett företag för att kunna använda dig av Brings tjänster. Paketen eller försändelserna levereras antingen till mottagens brevlåda, hem till mottagaren eller till något av de över 1400 olika Bring-ombud som finns i Sverige. Försändelserna kan hämtas upp eller lämnas in hos ett Bring ombud, och levereras sedan inom 1-4 arbetsdagar.

Hur hämtar man paket hos ett Bring ombud?

Även om Bring bara vänder sig till företag med sina frakttjänster, så kan såväl företag som privatpersoner hämta paket hos något av Brings utlämningsställe. Du som skickar en försändelse kan också låta mottagaren välja hos vilket ombud den ska hämtas, men annars väljs det Bring-ombud som ligger närmst mottagarens adress. Om du har fått ett kollinummer kan du spåra paketet på Brings hemsida, och så fort försändelsen är framme får du en avi via sms, mail eller brev, som du kan ta med tillsammans med din legitimation för att hämta paketet.

Vilka olika fraktalternativ kan man välja mellan?

Bring har ett ovanligt stort utbud av frakttjänster för företag som vill skicka försändelser till andra företag eller privatpersoner. Du kan till exempel välja mellan paket till privatpersoner som levereras till mottagarens närmsta Bring-ombud och kommer fram samma dag inom storstäderna eller dagen därpå i övriga Sverige.

För större försändelser till andra företag kan du välja paket på max 35 kg som kommer fram nästa vardag eller pall på max 750 kg som kommer fram på 1-3 arbetsdagar, och då ingår även upphämtning. Bring hanterar också post från företag till utlandet, samt erbjuder bud och expressbud inom landets största städer via bil, motorcykel eller cykel som kommer fram på bara några timmar. Du kan också välja mellan tilläggstjänster såsom leveranser på helger, postförskott och installation av levererade varor.  

Bring ombud


Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+