Villkor och cookies

DHL Freight

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM

paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM

transport

Rör

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 3 CM

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagar

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Priser från 59 kr.-

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 kr.-

Emballage
Kg

Priser från 59 kr.-

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa erbjudandet och spara pengar.

DHL Freight är DHL:s division för frakttransporter inom Europa.

De erbjuder samlastning av gods som transporteras på vägarna, antingen genom en full partibil eller som en del av en lastbilslast. Som företag kan du smidigt få dina varor levererade med DHL Freight, vare sig du vill skicka inrikes eller utrikes.

DHL Freight erbjuder flera olika former av leveranser. Dels har du möjlighet att skicka ett enkelt paket, antingen till en privatkund eller till en företagskund. För paketskick till privatpersoner finns tjänsterna DHL Service Point för inrikes leverans och DHL Parcel Connect för utrikes leverans. Båda skickar paketet till mottagarens närmaste ombud eller som hemleverans, beroende på land. För paketskick till företag finns istället DHL Paket för inrikes samt DHL Paket Export för utrikes. Då levereras paketet dörr till dörr och dessutom erbjuds något högre maxvikt.

Du kan även skicka större försändelser med DHL Freight; både pall- stycke- och partigods. För inrikes leveranser finns tre respektive tjänster för detta. DHL Pall erbjuder transport av standard EUR-pall. Godset kan då paketeras på både hel- och halvpallar, och kan sedan spåras under hela resan. DHL Stycke är ett flexibelt alternativ för lite större kvantiteter, då det ger friheten att transportera både större och mindre gods i ett stycke. DHL Parti utför direktleveranser av de allra största försändelserna, med den högsta maxvikten och maxstorleken som transportfordonen och vägarna klarar av.

Ska du istället skicka gods utrikes finns tre andra tjänster att välja mellan. DHL Freight EuroConnect är en nätverksbaserad styckegodstjänst, med säkra och kostnadseffektiva transporter. DHL Freight EuroLine transporterar med ett fordon särskilt plockat för just din sändning, vilket kan vara både lastbil och partibil. DHL Freight Eurapid är en premiumtjänst för prioriterat styckegods, som levererar inom 24 eller 48 timmar till 22 länder. Samtliga av dessa levererar dörr till dörr över hela Europa.

Paket.se
Rated 4.7/ 5 based on 111 reviews at Google+