Import från Kina

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

En stark marknad med imponerande leveransalternativ

Den globala marknaden har aldrig varit större eller bättre än det är idag. Vi kan leverera mer, snabbare, billigare och säkrare än någonsin tidigare i världshistorien. Idag kan vi skicka paket från Kina till Sverige 2-3 dagar för 300 - med en felfrekvens på mindre än en procent. Idag kan också ladda ett värde av kvalitet för vad vi skickar har också förbättrats avsevärt. För endast 30 år sedan, fabriker i östra så låg kvalitet att de paket som du importerat, var lite som lycka paket - kanske vann man, kanske det var en fuktig tändkrets, men billigt det var, så även om man skulle ordna transport från Kina till Sverige så det var fortfarande billigt. Men som öst genom flera generationer har vuxit som marknadsproduktion, även det kommer fler och fler globala varumärken som ger marknadens högsta kvalitet, som har utvecklat Kinas produktionssystem oerhört. Och vad en fabrik i Kina idag, kan det vara två fabriker i morgon.

Sändning från Kina

Vem som helst kan boka paket från Kina idag

Tillsammans med utvecklingen av kvalitet, har det också skett en förskjutning på marknaden nedströms och importerar Kina är nu också privat. Vem som helst kan beställa gods från Kina idag, även utan att gå via ett rederi eller liknande. Vid Paket.se både privata och företag, till exempel få en last från Kina till Sverige pris som är lägre än en resa på bio, och nästan lika enkelt. Import Kina levererar för Sverige är så stor att stordriftsfördelar skapar en effektivitet som säkerställer både lägsta pris för frakt från Kina, stor säkerhet under transport från Kina till Sverige, och i själva verket snabbare än Postnord kan skicka ett paket till England.

 

Varje form av last från Kina är möjlig med Paket.se

Du kan skicka paket från Kina till Sverige, det är inget nytt, men i dag är det också möjligt att importera allt från dokument i vanliga brev storlek pallar och full container laster och full möbler van. Så när vi skriver att det är snabbt, det är inte för att du inte är tillåtet att skicka till sjöss, vi gör synd också, det är bara ofta reserverad för något större laster, där priset är ännu viktigare. Till exempel kan du importera en 20 fots container FOB / CFR från Kina för 3540, - 48 dagar. Så du måste ha en bra sjöfart affär, så försök räknaren omedelbart här, eller kontakta oss för en offert.

 

Få gratis rådgivning på importen från Kina

För att du kan få en bra leverans erfarenhet, det finns olika både skrivna och oskrivna regler, som är värt att veta. Paket.se har byggt upp en erfarenhet inom kundservice, som du får gratis när du till exempel behöver importera paket från Kina. Särskilt de oskrivna regler kan vara riktigt trevligt att veta innan du får skickas paketen. När det gäller de skrivna regler om tull är skatten den ultimata myndigheten, och de från den danska lagstiftningen sätter tullar på importerade varor. På de flesta poster, kan du fina tull här https://www.foretagande.se/tull-moms-vid-import-fran-kina-till-sverige/

Beräkna importpriset Kina

Frakt från Kina

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+