Villkor och cookies

Ett fraktsätt till och med Greta hade gillat

Startupen Paket.se har revolutionerat sättet små och medelstora företag sköter sin frakt på. De har skapat möjligheten att frakta sina paket miljövänligt och till ett fördelaktigt pris. Nu lanserar tjänsten i Sverige och även svenska företag får möjligheten att välja en miljövänlig frakt. 

I takt med att Greta slutat flyga har allt fler företag också velat se över sin egen miljöpåverkan. Många har velat göra något men inte haft möjligheten. Vi har inte kunnat frakta stora varor eller små paket med gott samvete sedan vi gjorde det med hjälp av häst och vagn. Fram till nu. 

Med Paket.se och UPS kan du välja en koldioxidneutral frakt. Det betyder att varje försändelse du beställer kommer med ett miljötillägg som reducerar den mängden koldioxid som din frakt skapar” - Christian Bach Petersen, VD Paket.se

Men, det är inte allt. Ett flertal av bidragens livstid sträcker sig långt bortom tiden för din frakt och fortsätter att minska koldioxiden för lång tid framöver. Med andra ord undviker du inte bara att skada miljön - du gynnar den också. 


UPS Carbon Neutral Shipment

Tjänsten som Paket.se nu lanserar är ett samarbete med UPS Carbon Neutral Shipment vilket i sin tur är certifierat av Natural Capital Partners. Certifieringen garanterar att fraktsättet är koldioxidneutralt och därmed tillåter dig skicka dina försändelser med gott samvete. 

“Natural Capital Partners är världsledande när det kommer till att bevaka olika affärsverksamheter och deras påverkan på miljön. I 20 har de jobbat med att övervaka och säkra hållbart företagande. Vi är såklart både glada och stolta för att kunna erbjuda våra kunder en sådan garanti” - Christian Bach Petersen

Nu har du råd och tid att tänka på miljön

Det har tidigare funnits en polarisering mellan dem som vill göra rätt och de som vill ha det lätt. Med den här typen av koldioxidneutral frakt tar vi ett kliv närmare varandra. Ingen behöver längre välja mellan att göra det man vill eller det som är bäst för miljön. Genom att frakta dina försändelser med Paket.se gör du gott samtidigt som du slipper onödiga omständigheter och överdrivna kostnader. 

Det finns sätt som vi kan arbeta för miljön utan att behöva sätta stopp för eller missgynna utvecklingen av olika affärsverksamheter. UPS Carbon Neutral Shipment med Paket.se är ett exempel på det” - Christian Bach Petersen

Presskontakt:

Rebecca Hjerpe

rebecca@heycommunication.com

+46 (0) 76-564 84 46


Information om företaget

Paket.se är en svensk startup som tagit fram revolutionerande logistiklösningar för små och medelstora bolag. Idag har de kontor i Sverige, Danmark, Norge och Polen. Sverigekontoret är beläget i Malmö där de startade upp 2016. Sedan dess Paket.se byggt en sömlös process där du kan lägga in din frakt, välja det billigaste alternativet, skicka och spåra ditt paket hela vägen. Det är en jämförelsesajt för frakt helt enkelt. Nu har Paket.se tillsammans med hjälp av UPS sett till att svenska företag kan frakta sina paket koldioxidneutralt. 

Mer om Paket.se: 

https://paket.se/

Mer om Natural Capital Partners:

https://www.naturalcapitalpartners.com/

Mer om UPS Carbon Neutral Shipment:

https://www.naturalcapitalpartners.com/ups-shipment-program 


Paket.se
Rated 4.6/ 5 based on 202 reviews at Google+