Vad kostar det att skicka paket till Frankrike

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Frankrike är ett av de största länderna i Europa, med en befolkning på cirka 67 miljoner invånare. Vi svenskar känner till Frankrike som en populär semesterdestination, och även för det goda rödvinet och de många läckra delikatesserna. Dessutom är Frankrike ett land som många kopplar samman med det europeiska samarbetet. Frankrike är faktiskt ett av de länder som var med och grundade EU. Det skedde när Frankrike år 1951 var med och grundade Kol- och stålunionen, som var föregångaren till det europeiska samarbete vi ser idag.Skicka till Frankrike

Om du har familj eller vänner som är bosatta i Frankrike, eller om du som företagsinnehavare har behov av att skicka ett paket till Frankrike, så är det en fördel för dig att Frankrike är medlem i EU. Därmed behöver du nämligen inte tänka på extra utgifter för tull och moms.

Snabb leverans av paket till Frankrike  

Även om det knappt är 1600 km mellan den svenska och den franska gränsen kan ditt paket vara framme redan nästa arbetsdag efter att du har skickat det. Det finns flera företag som levererar paket från Sverige till Frankrike, och många av de stora internationella fraktfirmorna kan garanterat klara av uppgiften utan att spräcka din budget.

Om du vill få en överblick över vilka möjligheter du har när du ska skicka paket till Frankrike kan du klicka dig in på Billigtpaket och välja prissökningen. Här har du möjlighet att ange vart du vill skicka paketet och varifrån det ska skickas, och sedan får du en överblick över de företag som kan klara av uppdraget och vad det kostar.

Hur mycket kostar det att skicka ett paket till Frankrike?

Det kan finnas flera faktorer som avgör priset om du ska skicka ett paket till Frankrike. Det kan dels bero på var i landet paketet ska skickas och om du vill ha leverans från dörr till dörr.

Den avgörande faktorn är dock paketets storlek. Det är självklart skillnad om du ska skicka ett litet paket eller om det handlar om en större försändelse som ska skickas på en halv- eller helpall.

Med hjälp av prissökningen på Paket.se kan du ange dimensioner och vikt på din försändelse, så att du får det bästa priset på just den försändelse du vill skicka till Frankrike.

Till exempel kostar det ca. 210 kr att skicka ett paket som väger mellan 1-5 kg.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+