Track and trace

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

https://paket.se/spara-ditt-paketTrack and Trace


Med funktionen för Track and Trace, eller Track Package, kan du smidig följa ditt paket genom hela leveransen. Detta verktyg ger dig en klar bild över paketets transportstatus, med detaljerad information om dess position och resväg. Så istället för att bara lämna ditt paket hos ett ombud eller vid upphämtning och sedan vänta på att det ska anlända hos mottagaren, kan du hänga med det under hela resan. Detsamma gäller för mottagaren, som på samma sätt har tillgång till att spåra deras väntade paket fram till dess att det anländer hos dem.

Att spåra paket kan vara användbart på flera sätt. Genom att se var paketet befinner sig samt var det har varit, kan du också få en uppfattning om vart det är påväg. Därmed vet du om det färdas åt rätt håll, och om det kommer att komma fram i tid. Med det sagt är det ett enkelt sätt för dig som avsändare eller mottagare att upptäcka eventuella problem med transporten. Trots att varje leveransföretag självklart försöker se till att varje leverans går som den ska, kan incidenter alltid inträffa som förhindrar detta. Det kan handla om att paketet blir felsorterat hos en terminal och därifrån skickas åt fel håll, eller att det fastnar vid en tullkontroll och blir försenat eller till och med återsänt. Med Track and Trace kan du upptäcka incidenter som dessa när de sker, och på så vis antingen försöka lösa dem eller proaktivt anpassa dig efter omständigheterna. 

För företag med stora kvantiteter försändelser på löpande band, kan Track and Trace underlätta markant vad gäller logistik. Inte nog med att varje enskild försändelse är spårbar i detalj, utan det ger även en karta över hela företagets transportnätverk. Så om nätverket är i global utsträckning med leveranser till världens alla hörn, bidrar detta till en bättre administrativ sammanhållning. 

Mer eller mindre alla ledande leverantörer av transporttjänster erbjuder idag paketspårning. Det inkluderar alltifrån företag inom Norden såsom PostNord och Bring, till utländska företag såsom DHL, Schenker, UPS och FedEx. Beroende på leverantör varierar utsträckningen för vilka sorters försändelser som går att spåra, men sammanlagt är både dokument, paket, pallar och container spårbara.

På Paket.se är Track and Trace ytterst enkelt och smidigt. Oavsett från vilken leverantör du beställt din leveranstjänst, kan du spåra leveransen på ett gemensamt vis genom vår hemsida. Gå bara in på sidan Spåra Ditt Paket, där du hittar sökmotorn för paketspårning. Skriv in ordernumret för din leverans, som du hittar på din bokningsbekräftelse. Klicka därefter på ”spåra ditt paket”, och du får upp all spårningsinformation. I och med att vi har samlat leveranstjänster från alla stora
transportföretag under ett tak, har vi förenklat processen för såväl bokning som spårning för ultimat smidighet och effektivitet. Du slipper nämligen att ta dig till varje specifikt företags hemsida, leta upp rätt spårningssida för din leveranstyp, och söka upp ditt paket utifrån specifika uppgifter. Istället gäller en gemensam och enkelt process för alla försändelser. På bara ett par klick har du all spårningsinformation du behöver framför dig.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+