Tulldokument och exportera dokument

Exportdokument eller tulldokument är faktiskt densamma - och båda termerna täcker av dokumentet att vara rättsligt medfölja en sändning skickas antingen i eller ut ur EU.

OBS: Du kan bara fylla i tulldokumentet efter att du har gjort en beställning, eftersom denna funktion endast är tillgänglig på Paket.se konto.

tullldokument download                                                       Hvordan udfylder man eksportdokument

Men du kan ladda ner en mall för ett tulldokument genom att klicka här: PDF tulldokument eller Excel tulldokument 

Någon betecknar verkligen detta dokument som en tulldeklaration. Proformafaktura används också för att göra den förvirring ännu större. Men det är faktiskt ganska enkelt.

För sändningar utanför EU måste fylla ett exportdokument / proformafaktura . Detta görs online via Paket.se. Alternativt kan det laddas upp.

I vissa fall, medföra extra kostnader i samband. tullklarering och lokala skatter / avgifter. Dessa avgifter ingår inte i priset på varor och är endast upphovs / mottagarens ansvar att vara medveten om.

Exportdokumentet på engelska, och måste skrivas ut i tre exemplar: Ett exemplar lastas ett paket. De andra två exemplar ges föraren vid utlämningen. Brist på fyllning kan genomföras annullering av order eller efter fakturering.

 

Skulle ett exportdokument / faktura när du skickar julklappar, klagomål liknande, prover eller objekt av något värde?

- Ja, vad du skickar till en destination utanför EU, alltid antingen tulldokument eller faktura.

 

Bör det finnas ett värde på fakturan?

- Det måste alltid finnas ett värde på fakturan, så tullen kan deklarera paket. Detta gäller alla varor, både kräva lika, jul reklammaterial etc.

 

Varför debiteras jag för tull / moms på varorna jag har skickat?

- Detta är förmodligen på grund av att köparen av varorna har inte plikt kredit. Köparen kommer därför att debiteras tull / moms på varor som de importerar. Om köparen inte detta lagförslag , detta skickas tillbaka till avsändaren.

-Om Sändningens värde överstiger tröskelvärdet av tullar och införselmoms på indføresle till detta land, måste man förvänta sig att dessa skulle betalas. Tröskelnivåerna varierar från land till land.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+