Vad kostar det att skicka ett paket till Kanada

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Detta säger våra kunder om ossLeveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Har du familj, vänner eller bekanta i Kanada? Då har du säkert behov av att skicka ett paket över Atlanten då och då. Storleksmässigt är Kanada ett av världens största länder, och ett land med enorma avstånd. Det innebär också att det kan ta lite längre tid om du ska skicka ditt paket till någon av de mest avlägsna platserna i Kanada.

Idag finns det många möjligheter att skicka ett paket från Sverige till Kanada, och det behöver inte leda till att du ruinerar dig även om Kanada ligger långt borta. I denna artikel ska vi titta närmare på vad det kostar att skicka ett paket till Kanada.

Paket till Kanada

Det kan finnas flera anledningar till att du har behov att skicka paket till Kanada. Till exempel vill du kanske glädja vänner eller familj som är bosatta i Kanada med en gåva. Du kan också ha sålt något över nätet till en kanadensare. Oavsett vad du ska skicka finns det många fraktföretag som kan hjälpa dig. Skicka paket Kanada

Priserna varierar dock, så det är alltid en bra idé att undersöka marknaden och ta reda på vilket företag som kan klara av fraktuppdraget billigast och snabbast. Som tur är kan Paket.se hjälpa dig med att få en överblick över vilket företag som kan leverera ditt paket snabbast och billigast. På Paket.se hittar du en sökmotor där du kan ange pakettyp samt vart det ska skickas, så får du en överblick över företag och priser.

Priset bestäms självklart av paketets storlek och vikt. Det är därför svårt att komma med ett entydigt exempel på vad det kostar att skicka ett paket till Kanada. På Paket.se hittar du däremot snabbt priserna. Det krävs bara några få klick på skärmen. Du kan klara av hela proceduren med att skicka ditt paket till Kanada via Paket.se, och när du har valt fraktfirma som tx. Bring skriver du bara ut en adresslapp. Det kan inte bli enklare.

Var uppmärksam på tullavgifter när du skickar paket till Kanada

Om du vill skicka ett paket till Kanada bör du vara uppmärksam på landets tullregler. Kanada ligger självklart utanför EU, och därför behandlas försändelsen till Kanada också av destinationlandets tull- och skattemyndigheter. Det är därför en bra idé att sätta dig in i tullreglerna för att slippa obehagliga överraskningar från den kanadensiska tullmyndigheten.

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+