Billigaste Sändning av Paket

Letar du efter den billigaste sändning av paket?

Att se priser och Boka är enkelt - klicka på bilden:

Billigaste Sändning av PaketBilligaste Sändning av Paket

Många upplever att det är jobbigt att skicka paket. Dels måste paketet packas och frankeras, för att sedan bäras iväg till postkontoret. Dessutom betalar man dyra pengar för frakten.  

 

Hur kan vi hjälpa dig?
 

Vi har valt att göra större delen av jobbet åt dig. Dels erbjuder vi hämtning vid din dörr. Ja, du läste rätt, du kan nu skicka ett paket utan att ens lämna din egen utfart! Du bestämmer själv vilken tid chauffören ska hämta paketet, och sedan är det bara att vänta!

Vi skickar även adressetiketter till dig via epost, dessa fungerar även som frankering. Du slipper alltså räkna ut portot själv, behöver inte köpa frimärken eller skriva på adressen.

Du kan skicka paketet till och från vilken destination som helst, antingen inom Sverige, eller utanför. Vi hanterar transport till de flesta destinationer i världen, på ett billigt och enkelt sätt.

 

Hur gör jag?
 

På våran startsida fyller du i information om paketets destination och storlek. Du får då tre olia alternativ, och kan välja det som passar dig bäst. Du kan välja expressleverans - för snabbast möjliga leveranstid, ekonomipris – för lägsta möjliga pris, eller standardpris för ett mellanting mellan de två.

När du genomfört beställningen så får du adressetiketter via epost, dessa ska du skriva ut och klistra på paketet. Sedan behöver du bara vänta på att chauffören ska hämta ditt paket.

Om din leverans ska till ett land utanför EU så erbjuder vi även hjälp med att fylla i tulldeklaration. Du ser direkt under beställningen om du har missat eller fyllt i något fel. Sedan är det klart!

 

Dina fördelar
 

  • Vi erbjuder avhämtning av din försändelse
  • Du får adresslappar och frankering av oss
  • Vi har de billigaste sändningarna för paket
  • Du får alltid tre olika prisalternativ att välja mellan
  • Vi skickar paket över hela världen

 

Att se priser och boka - klicka här

 

 

Paket.se
Rated 4.5/ 5 based on 233 reviews at Google+