Villkor och cookies

DHL Skicka Paket

SKICKA PAKET med DHL ?

DHL skicka paketDHL skicka paket billigt

 

Vill du beställa direkt från DHL, klicka här: www.dhl.se

Paket.se skickar paket genom DHL

Vi har nog alla upplevt när DHL transporterar paket. Med ett så stort företag med så många fordon har nog de flesta sett när en DHL bil transporterar ut försändelser till kunder. Vi känner till kvaliteten och väldigt många har själv använt DHL – och därmed betalat ett dyrt fraktpris - när de skickat ett paket. DHL’s priser är dyra – men med DHL vet vi att kvaliteten är i förstaklass  och att paketet tryggt kommer fram till mottagaren. Det är en av fördelarna när du använder dig av DHL. Denna trygghet kan de stora fraktföretagen leverera. Detta gäller samtliga stora fraktföretag som DHL, FedEx som kan erbjuda en välorganiserat system där fel minimeras med alla tänkbara medel. Detta skapar det absolut bästa resultatet för verksamheterna och dess ägare. Paket som inte kommer fram i tid ger dåligare förutsättningar för en ekonomisk vinst.  På detta sätt skyddas du som kund av marknadskraften. Tyvärr är det även samma marknadskrafter som får dessa jättar att försöka hålla utgifterna med en kundtjänst så låga som möjligt. Det är nämligen inte kundservice som är grundtanken med deras verksamhet. För DHL är det viktigaste frakt, och bara frakt. Kundeservice är nödvändigt, men inte grundstenen till DHLs framgång . Det betyder att du som kund kan komma att uppleva att det kan vara svårt att få hjälp av deras egen kundservice om det dyker upp problem. Så fungerar helt enkelt marknaden inom området.

 

Hur kan Paket.se skicka DHL paket billigare än DHLs fraktpriser?

Paket.se fyller ett tomrum på marknaden eftersom att kundservice är den huvudsakliga idéen för Paket.se. När du betalar DHL express rates  så betalar du för både frakt, men även för en kundservice. Problemet är bara att det inte är kundservice som DHL lever av – och detta visar sig på kvaliteten på deras kundservice, men inte deras frakt som de erbjuder. När Paket.se köper frakt av DHL så betalas det inte för kundservice. Detta står Paket.se själv för. Samtidigt bokar Paket.se så mycket frakt genom DHL  att det innebär fördelaktiga priser med bra rabatter. Dessa priser är så låga att det är möjligt för Paket.se att sälja frakten – både till privatpersoner och företag i hela Sverige – till priser som är betydligt lägre än det som DHL erbjuder.

När du söker på ”DHL priser utlandet” och det kostar mer än du hade föreställt dig, så finns det alltså alternativ som möjliggör samma frakt till ett billigare pris.

Så nästa gång du överväger att boka ett DHL paket online, så kom ihåg att du kan få samma fraktkvalitet – men med en bättre kundservice – till ett bättre pris, om du väljer att skicka paketet genom Paket.se.

Här kan du på få sekunder få ett pris, oavsett om det gäller paket, dokument, pallar, flyttgods eller container. Paket.se erbjuder marknadens lägsta priser på allt på enbart några sekunder. Ingen väntetid, inga krav om antal försändelser. Bara låga priser till en bra kvalitet. Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är faktiskt på riktigt. För att få ett pris trycker du endast här. Du är även välkommen att ringa till Paket.se’s uppskattade kundservice på telefonnummer +46 10 884 81 31. För att göra dett lätt för dig som kund kan vi även kontaktas på vår online chat, eller via mail på se_support@paket.se.

Fraktkostnad dhl, frakt dhl, dhl boka frak,t dhl bokning, dhl express rates, dhl frakt, dhl fraktpriser, Dhl paket, dhl paket online, dhl paket priser, dhl priser utrikes, dhl skicka paket,skicka paket DHL

 

Paket.se
Rated 4.6/ 5 based on 202 reviews at Google+