Skicka Paket till Finland

Har du släkt eller vänner i Finland som du vill skicka paket till?
 

Det är idag vanligt att man har bekanta utspridda i andra länder, kanske framför allt till våra närmaste grannländer. Vi vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig att skicka paket till dina vänner, även om de råkar bo på andra sidan landsgränsen! Om du vill skicka paket till Finland, så är vi rätt företag för att hjälpa dig!

Vad kan vi göra för dig?
 

Finland är inte långt bort, och vi tycker därför att det ska vara så enkelt som möjligt att skicka paket dit. För att uppnå det, erbjuder vi dels avhämtning av försändelsen vid din dörr, då behöver du inte åka till postkontoret och leverera paketet. Du sparar alltså både tid och pengar!

Vi skickar även ut adressetiketter till dig efter beställningen. Dessa fungerar även som porto, och du behöver därför inte fundera på om du har frankerat försändelsen rätt.

Sedan är det bara att luta dig tillbaka och vänta på att paketet hämtas hemma hos dig. Det låter bra, eller hur?
 

Väldigt! Hur gör jag?
 

Skicka paket till FinlandSkicka paket till Finland

Du kan söka efter fraktpris för paket till Finland direkt på vår hemsida. Du går helt enkelt till vår startsida, fyller i avsändarlandet och markerar Finland som mottagarland. Fyll i paketets storlek och vikt. Klicka sedan på ”Sök pris” för att direkt få reda på vilka alternativ som är tillgängliga för din försändelse, komplett med prisuppgifter. Då får du välja själv vilka egenskaper som är viktigast för dig – pris eller leveranstid.

Du kan självklart också skicka paket från Finland till andra länder, priser för den tjänsten hittar du på precis samma sätt.

Efter beställningen får du adressetiketter skickade till dig, dessa klistrar du på paketet. Om du skickar paket till eller från ett land som inte tillhör EU, måste innehållet i paketet deklareras för tullen. I dessa fall fyller du i tullhandlingar under beställningen, och bifogar dessa handlingar med paketet.

 

Alltså:
 

  • Vi erbjuder låga fraktpriser till alla destinationer
  • Vi skickar paket till det land du önskar
  • Du kan försäkra dina försändelser om värdet överstiger 500 SEK
  • Du behöver inte lämna ditt paket på postkontor

 

Att se priser och boka - klicka här

Paket.se
Rated 4.5/ 5 based on 233 reviews at Google+