Skicka paket billigt USA

porto priser
Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

fragtmand

Ange egen storlek

Ange storlek
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsändare
Mottagare

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

 

Från
Från
Till
Till

Priser från 59 SEK

Emballage
Kg

 

Paket.se jämför priser från

Fedex
Leman
DSV

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och containrar.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Skicka paket till USA med oss: 

1. Du får det bästa priset på marknaden för post USA

Hos oss kan du få samma pris som endast företag med affärsavtal kan uppnå till skillnad mot våra konkurrenter. Hitta priset för din sändning till USA på 30 sekunder genom att fylla i fälten i prisberäknaren. Efter detta kommer du att se upp till tre olika priser, så att du kan prioritera vad som är viktigast för dig - du bestämmer om transporten ska vara billig eller om det är viktigast att paketet är framme i New York dagen efter upphämtning. Oavsett vad som är viktigast för dig kan du skapa din egen bokning här.

2. Skicka paket till USA pris?

Ska du skicka ett viktigt paket till USA? Eller bara skicka till USA billigt? Du kan känna dig trygg när ditt paket fraktas till USA. Paket.se använder endast världskända speditörer som UPS, DHL, TNT, FedEx, Schenker och så vidare. Kvaliteten under transporten till USA är den bästa. De största speditionsfirmorna kan leverera och våra avtal med dem innebär att du som kund får samma höga säkerhet under transport, oavsett vilken leveranstid som bokas här.

3. Vi ger dig nödvändig expertkunskap som andra har svårt att leverera.

Det är enkelt att skicka paket till usa billigt på ett säkert sätt - när man vet hur man går till väga. Vi vet hur och våra experter kan informera dig så att du kan fatta rätt beslut om vad du kan skicka och hur paketet ska slås in så att din försändelse kommer fram säkert i utsatt tid. Du slipper att du måste vänta i en lång telefonkö för att hamna hos ett externt callcenter. Kontakta vår topprankade kundservice nu genom att chatta eller ringa på telefonnummer +46 10 884 81 31.

Dansk?

Er du dansk og søger information om pakkepost eller fra til USA Så besøg denne side: https://www.pakke.dk/pakke-til-usa

Norsk?

Er du norsk og ser etter informasjon om pakkepost eller fra til USA Så besøk denne siden: https://billigpakke.no/sende-til-usa

 

Had kostar det att skicka paket från Sverige till USA?

ostnaden för att skicka ett paket från Sverige till USA varierar beroende på flera faktorer som paketets storlek, vikt och önskad leveranstid. PostNord erbjuder tjänsten "Skicka Direkt" där du kan få en uppskattning av kostnaden genom att ange paketets dimensioner och vikt samt önskad leveranstid​​. För detaljerade portotabeller och priser kan du besöka PostNords hemsida​​.

DHL erbjuder också pakettjänster med varierande priser beroende på paketets storlek och vikt. För mindre paket inom Sverige har DHL listat priser som börjar från 73 kr för ett paket med maximal vikt på 1 kg. Priserna ökar för tyngre paket​​.

FedEx erbjuder anpassade tjänster för försändelser till USA, inklusive valmöjligheter för leveranshastighet och verktyg för att förbereda tulldokument. FedEx erbjuder också möjligheten att registrera dig för ett konto för att skicka paket​​.

En annan tjänst, Paket.se, jämför priser från olika leverantörer som UPS, DHL, FedEx och andra, och erbjuder priser från 59 kr. Denna tjänst kan vara användbar för att hitta det mest kostnadseffektiva alternativet för din specifika försändelse​​.

Ett exempel på pris är från Skickapaket.org, där det kostar cirka 600 kr att skicka ett paket som väger upp till 5 kg och levereras inom två dagar. För större försändelser, som en pall på 100 kg, kan det kosta omkring 10 000 kr med en leveranstid på fem dagar​​.

För att få den mest exakta kostnadsuppgiften för din specifika försändelse rekommenderas att du besöker de olika leverantörernas webbplatser eller använder en prisjämförelsetjänst som Paket.se.

 

Vi erbjuder endast frakta USA av hög kvalitet. Punkt slut.

frakt till usa
frakt usa
paket till usa
skicka dhl
Skicka paket till USA
skicka paket till usa
skicka paket usa
skicka pakett till USA
skicka till usa

 

 

 

Paket.se
Rated 4.4/ 5 based on 236 reviews at Google+