Billigaste Sättet att Skicka Paket

Vill du skicka paket på billigast möjliga sätt, och med minsta möjliga ansträngning?
 

Att se priser och Boka är enkelt - klicka på bilden:

Billigaste Sändning av PaketBilligaste Sändning av Paket

 

Att skicka paket tar energi. Först måste det paketeras ordentligt, adresslappar måste skrivas, frimärken måste klistras på,och sen måste det bäras iväg till postkontoret för att skickas.

 

Vi hjälper dig!
 

Vi har valt att göra större delen av jobbet åt dig. Dels erbjuder vi hämtning vid din dörr. Ja, du läste rätt, du kan nu skicka ett paket utan att ens lämna din egen utfart! Du avgör själv vilken tid avhämtningen ska ske, och därefter är det bara att vänta på chauffören.

Dessutom skickar vi adressetiketter till dig via epost, dessa fungerar även som frankering. Därmed slipper du räkna ut portot själv, och du behöver inte fundera på om du klistrat på tillräckligt med frimärken.

Du kan skicka paketet till och från vilken destination som helst, antingen inom Sverige, eller utanför. Vi hanterar transport till de flesta destinationer i världen, på ett billigt och enkelt sätt.

 

Detta låter fantastiskt, hur gör jag?
 

Det enda du behöver göra är att gå till vår startsida, fyll i information om paketets storlek samt avsändar- och mottagaradress, och klicka på “Sök pris”. Du får då tre olika priserbjudanden, där varje erbjudande har sin egen fördel. Kanske vill du ha det billigaste sättet att skicka paket, eller så prioriterar du att paketet kommer fram så snabbt som möjligt. Vårt populära standardpris ger det bästa av båda världar. Det är du som väljer!

När du genomfört beställningen så får du adressetiketter via epost, dessa ska du skriva ut och klistra på paketet. Sedan är det klart!

 

Dina fördelar
 

  • Vi hämtar paketet hemma hos dig – du sparar tid
  • Vi sköter adresslappar och frankering
  • Vi erbjuder det billigaste sättet att skicka paket
  • Du får tre olika prisalternativ så att du kan välja själv
  • Du får ditt paket skickat till vilken destination du vill
  • Du kan teckna tilläggsförsäkring för dyra paket

 

Att se priser och boka - klicka här

Paket.se
Rated 4.5/ 5 based on 233 reviews at Google+